"Μόνο με παρουσία θεατών η διεξαγωγή του F4 του Τσάμπιονς Λιγκ" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

"Μόνο με παρουσία θεατών η διεξαγωγή του F4 του Τσάμπιονς Λιγκ"



Δηλώσεις στην ιστοσελίδα "Nemzeti Sport" παραχώρησε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκης Ομοσπονδίας, Μίκαελ Βίντερερ και αναφέρθηκε στις αποφάσεις της διοργανώτριας αρχής να πραγματοποιήσει το Final Four του Τσάμπιονς Λιγκ στις 28 και 29 Δεκεμβρίου. Ο ίδιος σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου για το  αν οι τελευταίοι τέσσερις αγώνες στην Κολωνία μπορούν να πραγματοποιηθούν χωρίς την παρουσία θεατών, ήταν κατηγορηματικά αρνητικός:

« Όχι δεν είναι πιθανό αυτό το ενδεχόμενο. Τόσο η Ομοσπονδία όσο και οι σύλλογοι έχουν την ίδια άποψη.  Ειδικά σε αυτό το επίπεδο δεν θέλουμε αγώνες χωρίς φιλάθλους. Επιπλέον αν δεν «κοπούν» εισιτήρια, θα υπάρξει σημαντικό κόστος».

Ο Μίκαελ Βίντερερ επεσήμανε επιπλέον ότι το Final Four του Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών θα διεξαχθεί στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου, ωστόσο αν οι συνθήκες δεν επιτρέπουν φιλάθλους στα γήπεδα, τότε θα μετατεθεί μέσα στον Οκτώβριο.

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της EHF τόνισε ότι η ακύρωση των προκριματικών αγώνων για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Αιγύπτου ήταν… μονόδρομος, καθώς τα χρονικά περιθώρια στάθηκαν ανυπέρβλητο εμπόδιο.



No comments