Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Απαιτούμε να τελειώσουν οι διοργανώσεις στα γήπεδα, αλλιώς να στεφθεί Πρωταθλητής ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Απαιτούμε να τελειώσουν οι διοργανώσεις στα γήπεδα, αλλιώς να στεφθεί Πρωταθλητής ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας»Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, μέσω της οποίας αναφέρει πως θέση του είναι να ολοκληρωθούν οι διοργανώσεις εντός αγωνιστικών χώρων. Σε διαφορετική περίπτωση, εφόσον αποφασιστεί από Ομοσπονδία (σ.σ. στο χάντμπολ από την ΟΧΕ) να διακοπεί το Πρωτάθλημα της ευθύνης της, θα πρέπει να αναδειχθεί Πρωταθλήτρια ομάδα η πρώτη του βαθμολογικού πίνακα και σίγουρα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, να μην μπει παύλα, γεγονός που θα συνεπαγόταν την απαξίωση της προσπάθειας όλων.
Αναλυτικά: «Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. από την ίδρυση του έως και σήμερα, έγινε ο ΘΡΥΛΟΣ του ελληνικού αθλητισμού, επειδή με αθλητική μαγκιά και υπερηφάνεια κατακτά Πρωταθλήματα και Κύπελλα εντός των αγωνιστικών χώρων. Τίμια και δίκαια. Όχι στο στρίψιμο της δεκάρας ή στα χαρτιά και στα δικαστήρια.
Έτσι και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, που έχει πλήξει και τον αθλητισμό, δηλώσαμε ευθαρσώς σε όλες τις Αρχές, Ομοσπονδίες και Λίγκες, ότι απαιτούμε να τελειώσουν οι διοργανώσεις τους στα γήπεδα.
Δεν προσπαθούμε παρασκηνιακά ή με πληρωμένα ΜΜΕ να κάνουμε το άσπρο, μαύρο, μήπως και στερήσουμε τίτλους από τους δικαιούχους τους.
Περιμένουμε λοιπόν να αγωνιστούμε με τους αντιπάλους μας στα γήπεδα, εφόσον οι Υγειονομικές Αρχές και ο χρόνος το επιτρέπουν.
Σε περίπτωση όμως που οι διοργανώτριες αρχές, για τους λόγους που αυτές θα κρίνουν, αποφασίσουν να διακόψουν τα Πρωταθλήματα τους, θα πρέπει να τιμήσουν τον ιδρώτα των αθλητών και των αθλητριών κάθε ομάδας και κάθε διοργάνωσης, στέφοντας Πρωταθλητή, τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, που δεν γίνεται ρεαλιστικά να χάσει την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου.
Παύλα σημαίνει απαξίωση σε ομάδες, αθλητές, προπονητές, διαιτητές, χορηγούς και φιλάθλους. Σημαίνει απαξίωση στον ίδιο τον αθλητισμό και το ευ αγωνίζεσθαι.

ΥΓ: Η Ιστορία γνωρίζει την αλήθεια (και) του ελληνικού αθλητισμού. Θυμίζουμε λοιπόν σε όσους συνάπτουν πρόσκαιρες λυκοφιλίες και στα παπαγαλάκια τους, το εξής:
Τη δική μας ιστορία δεν τη βαραίνει καμμιά ντροπή τύπου Γουέμπλει, ούτε μας υιοθέτησε ποτέ καμιά Χούντα για να μας πάει σε έναν τελικό.
Τη δική μας ιστορία δεν τη βαραίνει καμμιά ντροπή υποβιβασμού στη Β Εθνική, ούτε κουρέλιασε καμιά κυβέρνηση με νόμο εξπρές τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης για να μας σώσει».

No comments