Μπουνέτα: "Χαρούμενος που αποτελώ μέλος μια πραγματικής οικογένειας, ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μπουνέτα: "Χαρούμενος που αποτελώ μέλος μια πραγματικής οικογένειας, ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν"Η ΑΕΚ γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κροάτη παίκτη, Μαρίν Μπουνέτα, για ακόμα μία σεζόν. Ακολουθεί η ανακοίνωση της "Ένωσης":


"Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Marin Buneta. Ο 24χρονος (09/07/1995) δεξιός ίντερ ύψους 1,89 μ., αποτέλεσε ακρογωνιαίο λίθο για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Handball Premier τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο, ήτοι έως το καλοκαίρι του 2021.

Ο Κροάτης άσσος, αγωνίστηκε σε 22 επίσημους αγώνες και σημείωσε 66 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Marin Buneta δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ ικανοποιημένος για την ανανέωση του συμβολαίου μου. Είμαι χαρούμενος που θα αποτελέσω μέλος ενός εξαιρετικού πρότζεκτ, αλλά και μιας ομάδας πραγματικής οικογένειας. Ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν και για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες“.

Marin, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν!"

No comments