Γ. Πετρίδης: «Το γενικό κλίμα, που υπάρχει, είναι να θεωρηθεί το Πρωτάθλημα ως μη γενόμενο» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γ. Πετρίδης: «Το γενικό κλίμα, που υπάρχει, είναι να θεωρηθεί το Πρωτάθλημα ως μη γενόμενο»Η τάση, που κυριαρχεί, έπειτα από την τηλεδιάσκεψη του ΔΣ της ΟΧΕ, είναι να θεωρηθεί το Πρωτάθλημα της Handball Premier ως μη γενόμενο, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ (acpaok.gr) ο έφορος του τμήματος χάντμπολ ανδρών των Θεσσαλονικέων, Γρηγόρης Πετρίδης.
Αναλυτικά: «Είχαμε μία τηλεδιάσκεψη με το Δ.Σ. της ΟΧΕ, στην οποία ουσιαστικά δεν πάρθηκε καμία απόφαση για την συνέχεια του Πρωταθλήματος. Αυτό πιστεύω πως θα γίνει στην επόμενη, που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη. Γεγονός είναι πάντως ότι το γενικό κλίμα που υπάρχει, είναι να θεωρηθεί το Πρωτάθλημα ως μη γενόμενο. Αυτό θα ξεκαθαρίσει στην επόμενη τηλεδιάσκεψη.
Από την πλευρά μου, υποστήριξα το περιεχόμενο της ανακοίνωσης και των επιστολών του ΠΑΟΚ, ότι το Πρωτάθλημα πρέπει να θεωρηθεί ως μη γενόμενο. Υποστήριξα ότι πάνω απ' όλα για εμάς, τον ΠΑΟΚ, προέχει η υγεία των αθλητών μας, προπονητών μας, και όσων συντελούν στην ομαλή διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων. Στον ΠΑΟΚ θεωρούμε, ότι για όλα τα ερασιτεχνικά αθλήματα πρέπει να υπάρχει ενιαία απόφαση, την οποία πρέπει να πάρει ο καθ' ύλην αρμόδιος, πολιτικός προϊστάμενος του ελληνικού αθλητισμού, κος Αυγενάκης. Οι συνθήκες δεν επιτρέπουν ιδιαίτερα στα αθλήματα σάλας, να μιλάμε για συνέχιση των επίσημων υποχρεώσεων. Σε κάθε περίπτωση δεν δεχόμαστε ανακηρύξεις «χάρτινων Πρωταθλητών». Στον ΠΑΟΚ φροντίσαμε να κάνουμε επίσημα γνωστές τις θέσεις μας στα αρμόδια όργανα, οι οποίες βασίζονται στο κοινό περί δικαίου αίσθημα, στην κοινή λογική και στην ηθική».

No comments