Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ για την δεύτερη διάλεξη στο πρόγραμμα, «AC PAOK Education» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ για την δεύτερη διάλεξη στο πρόγραμμα, «AC PAOK Education»



Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δεύτερη διάλεξη του προγράμματος, «AC PAOK Education», με εισηγητή τον Γιώργο Βαβέτση.
Ακολουθεί το δελτίο Τύπου του Δικεφάλου του Βορρά: «Με απόλυτη επιτυχία και ικανοποίηση, ολοκληρώθηκε και το δεύτερο Webinar του AC PAOK Education με εισηγητή τον Dr Γιώργο Βαβέτση.
Το θέμα της δεύτερης διάλεξης στο «AC PAOK Education» ήταν: «Η αξιολόγηση της ορθοσωμίας των αθλητών, ως δείκτης αθλητικής αποτελεσματικότητας».
Η διάλεξη κράτησε περίπου τρεις ώρες, με το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων να είναι αμείωτο, πράγμα που το μαρτυρούν οι ερωτήσεις με τις οποίες «βομβάρδισαν» τον εισηγητή, Dr Γιώργο Βαβέτση, ο οποίος με μεγάλη του χαρά έδωσε απαντήσεις σε όλες.
Η ικανοποίηση που γεμίζει την ομάδα του AC PAOK Education προέρχεται και από τους συμμετέχοντες, καθώς υπήρχε πληθώρα ιδιοτήτων. Αθλητές, γυμναστές, προπονητές, παιδιά των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, αλλά και ερασιτέχνες ασκούμενοι, έδωσαν κανονικά το διαδικτυακό «παρών» επιβεβαιώνοντας πως οι διαλέξεις του AC PAOK Education αναφέρονται σε όλους!
Ευχαριστούμε όλους όσοι συνεχίζουν να αγκαλιάζουν την πρωτοπόρα αυτή προσπάθεια! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας σε λίγες μέρες!».

No comments