Το τέταρτο χειρουργείο της Σοφίας Κοτζαχρήστου και οι σκέψεις αποχώρησης από την ενεργό δράση, σε ηλικία μόλις 24 ετών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το τέταρτο χειρουργείο της Σοφίας Κοτζαχρήστου και οι σκέψεις αποχώρησης από την ενεργό δράση, σε ηλικία μόλις 24 ετών



Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε η 24χρονη αθλήτρια του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών, Σοφία Κοτζαχρήστου, η οποία υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου τον Νοέμβριο. Ο γιατρός, που την παρακολουθούσε, αποφάσισε, τότε, πως δεν υπήρχε κίνδυνος επιδείνωσης του τραυματισμού της παίκτριας και έτσι συνέχισε να αγωνίζεται, έστω για λίγα λεπτά, καθώς η ομάδα έκρινε πως την χρειαζόταν. Γι' αυτόν τον λόγο, η πραγματοποίηση της επέμβασης καθυστέρησε κατά έξι μήνες.
Η δεξιά ίντερ του Μέγα Αλέξανδρου σκέφτεται σοβαρά, παρ' όλα αυτά, να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, καθώς έχει ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα από τραυματισμούς. Συγκεκριμένα, έχουν προηγηθεί τρεις ρήξεις χιαστών, που την ανάγκασαν να απουσιάσει, συνολικά, από τους αγωνιστικούς χώρους, για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.
Η Κοτζαχρήστου δήλωσε στο greekhndball.com: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα μου, η οποία στάθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα μου σε ό, τι χρειάστηκα, τις συμπαίκτριές μου, τον προπονητή μου κ. Ταρινίδη και τον γιατρό της ομάδας, κ. Μουμτζιδέλη, που με ανέλαβε».

Ακολουθεί η ενημέρωση του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών, στη σελίδα του στο Facebook:

«Επιτυχής ήταν η χειρουργική επέμβαση για την αθλήτριά μας, Σοφία Κοτζαχρήστου, η οποία υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου και αναμένεται να πάρει σήμερα (σ.σ. χθες) εξιτήριο.
Ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών τής εύχεται περαστικά και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα...
Περαστικά Σοφία μας!».

No comments