Το ερχόμενο Σάββατο (16/5) η τρίτη διάλεξη του «AC PAOK Education», με εισηγητή τον Ιορδάνη Δουρβανίδη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το ερχόμενο Σάββατο (16/5) η τρίτη διάλεξη του «AC PAOK Education», με εισηγητή τον Ιορδάνη Δουρβανίδη


Το ερχόμενο Σάββατο (16/5, 20:00) θα πραγματοποιηθεί η τρίτη διάλεξη του «AC PAOK Education», με εισηγητή τον Ιορδάνη Δουρβανίδη και θέμα:«Ο ρόλος της διατροφής στον αθλητισμό και πως επηρεάστηκε με τον Covid-19». Ακολουθεί η ανακοίνωση του "Δικεφάλου του Βορρά":

"Οι διαλέξεις συνεχίζονται στο «AC PAOK Education». Το Σάββατο 16 Μαΐου και ώρα 20:00, το «AC PAOK Education» φιλοξενεί τον διαιτολόγο, Ιορδάνη Δουρβανίδη. 

Το θέμα της δεύτερης διάλεξης στο «AC PAOK Education» θα είναι: «Ο ρόλος της διατροφής στον αθλητισμό και πως επηρεάστηκε με τον Covid-19».

Για αίτηση συμμετοχής στις τηλεδιασκέψεις του «AC PAOK Education», πατήστε ΕΔΩ. (Όριο παρευρισκόμενων: 100 άτομα).

Ενημερώνουμε ότι σε κάθε διάλεξη θα χρειάζεται να συμπληρώνετε νέα φόρμα εγγραφής εφόσον ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε.

Αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή σας, θα λάβετε σε πρωινή ώρα της μέρας της διάλεξης από την ομάδα του AC PAOK Education, e-mail έγκρισης και στη συνέχεια το μοναδικό link της διάλεξης ή το ID της. Το πρόγραμμα που θα χρησιμοποιηθεί είναι το ZOOM Meetings.

Οι διαλέξεις στο «AC PAOK Education» είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Λίγα πράγματα για τον Ιορδάνη Δουρβανίδη...

Απόφοιτος διαιτολόγος διατροφολόγος στο ΤΕΙ Σίνδου. Πτυχιακή με θέμα την κυστική ίνωση. Συνεργάστηκε με το παιδιατρικό γαστρολογικό και παθολογικό τμήμα της της γενικής κλινικής του Παπαγεωργίου.

Έχει αρθρογραφήσει σε αρκετά περιοδικά και έχει συμμετάσχει σαν εισηγητής σε διατροφολογικά συνεδρία. Διετέλεσε διαιτολόγος σε αρκετά αθλητικά σωματεία της πόλης μας.

Διατηρεί αυτή τη στιγμή το δικό του διαιτολογικό γραφείο στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς από το 2018 με την ονομασία NEWtrition.

Συμμετέχει φέτος στην τηλεοπτική εκπομπή Viva στην TV100 ως μόνιμος συνεργάτης με ποικίλη θεματολογία ενώ είναι καλεσμένος και σε ραδιοφωνικές εκπομπές με θέμα την υγεία και τη διατροφή!"

No comments