Ανανεώνουν επτά παίκτες με τον Φαίακα Κέρκυρας - ΔΣ αύριο (15/05) για ρόστερ και μπάτζετ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανανεώνουν επτά παίκτες με τον Φαίακα Κέρκυρας - ΔΣ αύριο (15/05) για ρόστερ και μπάτζετ



Ο Φαίακας Κέρκυρας είναι από τις ομάδες της Handball Premier, που δείχνουν να... κινούνται, παρά την γενικότερη στασιμότητα στο χάντμπολ. Οι νησιώτες προγραμματίζουν ΔΣ για αύριο (15/05) το βράδυ, το οποίο μάλιστα πρόκειται να είναι το δεύτερο της εβδομάδας, έπειτα από εκείνο της Δευτέρας (11/05).
Ενόψει της επόμενης σεζόν, στόχος των Φαιάκων είναι να διατηρηθεί ο κορμός του ρόστερ και οι υπεύθυνοι του σωματείου θέτουν ως προτεραιότητα την παραμονή των Κερκυραίων παικτών, αν και σκοπεύουν να συζητήσουν με όλους. Βέβαιο είναι, πάντως, πως θα μειωθεί ο προϋπολογισμός, εξαιτίας της διαμόρφωσης νέων δεδομένων, λόγω του κορονοϊού.
Πολύ πιθανή είναι, κατά πληροφορίες του greekhandball.com, η ανανέωση της συνεργασίας του Φαίακα με τους Γιάννη Γιαννακόπουλο, Αλέξανδρο Δούγια, Τάσο Τσαμουρίδη (φωτ.), Αντώνη Χάλαρη, Άγγελο Γεωργαλή, Αντώνη Κόντη, Τάσο Δέσπο.
Όσον αφορά στα μεταγραφικά, επικεφαλής βρίσκονται σε επαφή με 2-3 αθλητές και ελπίζουν πως έως το τέλος του μήνα θα έχει προκύψει συμφωνία με 1-2. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απόκτηση δεξιού ίντερ.

No comments