Αυγενάκης στην ΕΡΤ: ΄΄ Ανοίγουν την Δευτέρα, το αργότερο την Τρίτη για τους αθλητές άνω των 13 ετών, ανοικτές και κλειστές εγκαταστάσεις ΄΄ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αυγενάκης στην ΕΡΤ: ΄΄ Ανοίγουν την Δευτέρα, το αργότερο την Τρίτη για τους αθλητές άνω των 13 ετών, ανοικτές και κλειστές εγκαταστάσεις ΄΄Το greekhandball.com  σας είχε, πριν από λίγες ώρες, ενημερώσει για την τοποθέτηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που προανήγγειλε δήλωση του Υφυπουργού Αθλητισμού για τα ανοιχτά και κλειστά γήπεδα και την άθληση σε αυτά και ακολούθησαν οι εξής δηλώσεις του κ. Λευτέρη Αυγενάκη στην ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ 1 για τον κορωνοϊό ( Σ.Σ. καταγράφουμε τις δηλώσεις όπως ακριβώς διατυπώθηκαν από τον Υφυπουργό ) :
΄΄ Αυτή την ώρα που συζητάμε, ετοιμάζουμε με την Υγειονομική Επιτροπή και τον ΕΟΔΥ την ΚΥΑ που θα είναι έτοιμη ώστε να ξεκινήσει η τρίτη φάση, από Δευτέρα το πολύ Τρίτη, για να σταλεί στα αθλητικά κέντρα και να ενεργοποιηθεί. Θα προβλέπει ότι οι αθλητές και αθλήτριες όλων των σωματείων από 13 ετών, θα μπορούν να μπαίνουν για προπόνηση σε ανοικτές και κλειστές εγκαταστάσεις. Ναι στην προπόνηση με την μπάλλα. Για ατομικές προπονήσεις. Σε μεγάλους ανοικτούς αθλητικούς χώρους θα επιτρέπεται να προπονούνται έως 80 άτομα και σε μικρούς ανοικτούς και κλειστούς αθλητικούς χώρους, θα επιτρέπεται 1 άτομο ανά 30 τετραγωνικά μέτρα τουλάχιστον. Παράλληλα, για την ενίσχυση των αθλητικών σωματείων, ζητήσαμε από τις Ομοσπονδίες να μας στείλουν ποιά είναι τα σωματεία που έχουν αθλητική αναγνώριση, ώστε μέχρι 30 Μαίου να απολαύσουν τα άμεσα και έμμεσα μέτρα στήριξης. Κάποιες Ομοσπονδίες, όμως, κωλυσιεργούν΄΄.

No comments