Oι ευχές της ΕΣΧΑ για το Πάσχα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Oι ευχές της ΕΣΧΑ για το Πάσχα



Ευχές για το Πάσχα έστειλε η ΕΣΧΑ, μέσω της σελίδας της στο Facebook: «Ο Πρόεδρος, Δημήτρης Σταυρακάκης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το προσωπικό της ΕΣΧΑ εύχονται, ολόψυχα σε όλα τα σωματεία, στους αθλητές και στις αθλήτριες, στους προπονητές, στους διοικητικούς παράγοντες, στους διαιτητές, στους κριτές, στους γονείς και σε όλα τα στελέχη του αθλήματος, ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ-ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.
Αυτό το Πάσχα είναι διαφορετικό. Φέτος προέχει η υγεία και η ασφάλεια όλων μας. Κάνουμε υπομονή, είμαστε κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα και ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.
Όταν ο Σωτήρης Τσιόδρας, σφυρίξει τη…. λήξη των μέτρων, που έχουν ληφθεί για την προστασία μας, πρέπει όλοι μας να είμαστε έτοιμοι και υγιείς, με θετική σκέψη, ενωμένοι για να υπηρετήσουμε το αγαπημένο μας άθλημα. Ειδικά οι αθλητές και οι αθλήτριες, που ανυπομονούν να βρεθούν και πάλι στα γήπεδα για προπονήσεις και αγωνιστική δράση.
Ας κάνουμε όμως λίγο ακόμα υπομονή και να περάσουμε αυτό το Πάσχα όσο καλύτερα μπορούμε, δίπλα στους δικούς μας ανθρώπους!».

No comments