LIVE: Οι εξαγγελίες του Λευτέρη Αυγενάκη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

LIVE: Οι εξαγγελίες του Λευτέρη Αυγενάκη



Θα επιτραπούν επιπλέον για Έφηβους και Νεανίδες  προπονήσεις σε ανοιχτούς χώρους και μόνο για ατομικά αθλήματα χαμηλής επικινδυνότητας .

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση του Υφυπουργού Λευτέρη Αυγενάκη. Η πρώτη φάση του αθλητικού πλάνου για επιστροφή στην κανονικότητα περιλαμβάνει την επάνοδο στις προπονήσεις, στις 5 Μαϊου, όσων αθλητών  έχουν ήδη προκριθεί ή διεκδικούν πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

"Θα βοηθήσουμε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, θα λάβουμε γενναίες οικονομικές αποφάσεις"


"Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός είναι απαραίτητο να στηριχτεί. Αποτελεί προτεραιότητα του ίδιου του πρωθυπουργού. Τηρούμε, ωστόσο, τα υγειονομικά πρωτόκολλα"

"Ειδική μέριμνα θα υπάρξει για μαθητές και αθλητές"


"Περιμένουμε τις αποφάσεις των Ομοσπονδιών Μπάσκετ, Βόλεϊ, Χάντμπολ ) για να εξεταστεί πότε θα ξεκινήσουν οι αθλητές τους, να προπονούνται ατομικά.  Όλες οι προπονήσεις θα γίνονται  κεκλεισμένων των θυρών"

"Ψηφίσαμε διάταξη που επιτρέπουμε στις διοργανώτριες αρχές να αποφασίσουν για τα πρωταθλήματα".

"Επιτρέπονται οι ατομικές προπονήσεις όσων αθλητών έχουν προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες ή διεκδικούν πρόκριση σε αυτούς"

"Οφείλουμε να συνεχίσουμε τη μάχη χωρίς εφησυχασμό. Ο κορονοϊός δεν έφυγε. Συστήσαμε επιτροπή που εκπονεί υγειονομικά πρωτόκολλα για την τήρηση των κανόνων. Η περίοδος είναι πιλοτική"

"Η αθλητική κοινωνία αγκάλιασε το μήνυμα "Μένουμε Σπίτι", τους ευχαριστούμε όλους και τον καθένα ξεχωριστά" ανέφερε ο Υφυπουργός.

Tον λόγο έχει ο κ. Αυγενάκης

Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς, πήρε την σκυτάλη από τον κ. Τσιόδρα. Ακολουθούν  οι εξαγγελίες του κ. Αυγενάκη.

Τον λόγο έχει ο επικεφαλής της επιτροπής για τον κορωνοϊό, του Υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας.

Καλησπέρα σας

Σε λίγα λεπτά (18:00) ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, αναμένεται να ανακοινώσει το πλάνο για τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων στον αθλητισμό. 

No comments