Φούχσε Βερολίνου: Μαντάλινιτς, το πρώτο "θύμα" των οικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Φούχσε Βερολίνου: Μαντάλινιτς, το πρώτο "θύμα" των οικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας



Η εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού έχει προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις σε πολλές ομάδες, οι οποίες ανήκουν στην ελίτ του ευρωπαϊκού χάντμπολ. Μια πληθώρα συλλόγων έχουν ήδη ανακοινώσει περικοπές στους μισθούς των παικτών, των προπονητών αλλά και του προσωπικού τους, δείγμα των σοβαρών οικονομικών επιπτώσεων που έκαναν την εμφάνισή τους, μετά από το μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας.

Σήμερα (30/4), η Φούχσε Βερολίνου ανακοίνωσε ότι τερματίζει τη συνεργασία της με τον αριστερό ίντερ, Στίπε Μαντάλινιτς, για καθαρά οικονομικούς λόγους. Το συμβόλαιο του Κροάτη παίκτη έληγε το 2021, ωστόσο όπως ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας, Μπομπ Χάνινγκ, το γεγονός της αποδέσμευσής του είναι φυσικό επακόλουθο της πανδημίας:

«Αυτή είναι μία συνέπεια της κρίσης του κορωνοϊού. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε την επόμενη σεζόν με το ίδιο ρόστερ».

Ο Χάνινγκ, επιπλέον, επεσήμανε ότι λόγω των συνθηκών θα υπάρξουν και άλλοι αθλητές, οι οποίοι θα πληρώσουν το… μάρμαρο, στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα για να ανταπεξέλθει των οικονομικών προβλημάτων που αναμένονται.

No comments