«Ημερολόγιο Καραντίνας» στο greekhandball.com: Η Μελίνα Κουτσιμανή γράφει: «Όνειρο ζωής να συνδυάσω σπουδές και χάντμπολ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Ημερολόγιο Καραντίνας» στο greekhandball.com: Η Μελίνα Κουτσιμανή γράφει: «Όνειρο ζωής να συνδυάσω σπουδές και χάντμπολ»



Στο «Ημερολόγιο Καραντίνας» του greekhandball.com συμμετείχε και η τερματοφύλακας του Πανοράματος, Μελίνα Κουτσιμανή, την οποία ευχαριστούμε πολύ για την ανταπόκρισή της και τον χρόνο της.

«Κυριακή 26 Απριλίου 2020,

Οι συνθήκες, που επικρατούν τους τελευταίους μήνες στη χώρα μας, δεν είναι τόσο ευνοϊκές για τους αθλητές και πόσο μάλλον για τα παιδιά, που δίνουν Πανελλαδικές, όπως και εγώ. Πριν από την πανδημία, οι ημέρες μου ήταν γεμάτες και δεν είχα καθόλου χρόνο να ασχοληθώ περισσότερο με τον εαυτό μου, πέρα από τα μαθήματα και από τις προπονήσεις.
Πλέον, η καθημερινότητά μου αποτελείται από πολλές ώρες προπόνησης, καθώς είναι η ευκαιρία μου να εστιάσω στη βελτίωση των ελαττωμάτων, που είχα πάνω στο αγωνιστικό κομμάτι. Παράλληλα, εκτός του χάντμπολ, που αγαπώ, διαβάζω ασταμάτητα, καθώς η σχολή, που θέλω να περάσω, είναι πολύ απαιτητική. Στόχος μου, λοιπόν, είναι να περάσω Χημικό σε κάποια πόλη, στην οποία να μπορέσω να συνδυάσω σπουδές και χάντμπολ, κάτι το οποίο είναι όνειρο ζωής για εμένα. Επίσης, στον ελεύθερο μου χρόνο βλέπω διάφορα παιχνίδια του εξωτερικού ή παιχνίδια της ομάδας μου, ώστε να κρατάω όσο μπορώ επαφή με το άθλημα και να έχω χρήσιμες παραστάσεις, που θα συνεισφέρουν στην πορεία μου.
Οι άνθρωποι, με τους οποίους συνεργάζομαι, μού δίνουν θετική ενέργεια, δύναμη και κίνητρο να συνεχίσω όλο αυτό τον αγώνα, που βρέθηκα να «παίζω». Τέλος, θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλο τον κόσμο, και συμβουλεύω με τη σειρά μου να υπάρχει συμμόρφωση στα μέτρα και στις υποδείξεις των ειδικών και συνειδητά να προστατεύσουμε τις ευπαθείς ομάδες. Σήμερα αθλητές, αύριο καλύτεροι άνθρωποι».

No comments