«Ημερολόγιο Καραντίνας» στο greekhandball.com: Ο Διονύσης Γεωργιάδης σημειώνει: «Δείξαμε, ως Έλληνες, ότι την κρίσιμη στιγμή είμαστε ενωμένοι, σαν γροθιά» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Ημερολόγιο Καραντίνας» στο greekhandball.com: Ο Διονύσης Γεωργιάδης σημειώνει: «Δείξαμε, ως Έλληνες, ότι την κρίσιμη στιγμή είμαστε ενωμένοι, σαν γροθιά»


Στο «Ημερολόγιο Καραντίνας» του greekhandball.com έγραψε ο παίκτης και αρχηγός της ΑΕΚ, Διονύσης Γεωργιάδης, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή του.

«Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020

Αρχικά θα ήθελα να πω χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη σε όλο τον κόσμο,

Η αλήθεια είναι , ότι ήταν ένα πρωτόγνωρο Πάσχα για όλους μας , καθώς έπρεπε να μείνουμε σπίτι , μακριά από τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Δεν ήταν εύκολο πράγμα, αλλά για ακόμα μια φόρα , δείξαμε ότι ως Έλληνες , την κρίσιμη στιγμή είμαστε ενωμένοι σαν μια γροθιά μπροστά στις δυσκολίες των καιρών. Σίγουρα ,όμως, είναι ευκαιρία να αναθεωρήσουμε τις απόψεις μας σχετικά με τις προτεραιότητες και τα αγαθά που πραγματικά χρειαζόμαστε. Άποψή μου είναι ότι η απολυτή προτεραιότητα για έναν άνθρωπο πρέπει να είναι η οικογένειά του ,αλλά και το ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερο αγαθό από την υγεία. πλέον η καθημερινότητα όλων μας έχει αλλάξει, και καλούμαστε να προσαρμοστούμε σε αυτό.  Θεωρώ όμως, ότι είναι ευκαιρία  για την κοινωνία μας να κάνει βήματα μπροστά σε πολλούς τομείς της ζωής.

Στα του οίκου μας τώρα, ήταν δυσάρεστη η τροπή που πήραν τα πράγματα για το άθλημά μας. Δεν αρέσει σε κανέναν αθλητή να μην προπονείται και να μένει στο σπίτι. Αλλάζει πλήρως, τον προγραμματισμό προπονητών, καθώς δουλεύουν για το καλύτερο αποτέλεσμα σε συγκεκριμένες ημερομηνίες. Ήταν όμως επιβεβλημένο, το να μείνουμε σπίτια μας, γιατί πάνω απ΄ όλα προέχει η υγεία μας. Πρέπει λοιπόν, να περιμένουμε τους αρμοδίους να μας δώσουν την έγκριση , για να συνεχίσουμε αυτό που έχουμε αφήσει στη μέση. Πρέπει να διασφαλίσουμε πρώτα απ΄ όλα την υγεία μας , έτσι ώστε να συνεχίσουμε τους αγώνες.  Γιατί, οι τίτλοι κερδίζονται στο γήπεδο και όχι σε γραφεία, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει  αγωνιζόμαστε στη μέση του καλοκαιριού.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους να βγούμε αλώβητοι από την πανδημία αυτή, γεμάτοι υγεία, ψυχική και σωματική».

No comments