Τσάμπιονς Λιγκ: Ερωτηματικά για τη διεξαγωγή του Final 4 στην Κολωνία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τσάμπιονς Λιγκ: Ερωτηματικά για τη διεξαγωγή του Final 4 στην Κολωνία




Ένας ακόμα «πονοκέφαλος» προστέθηκε για την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, στο πλαίσιο της διεξαγωγής του Final 4 του Τσάμπιονς Λίγκ, το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην Κολωνία, στις 22 και 23 Αυγούστου. Η Καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, ανακοίνωσε χθες  (15/4) ότι μέχρι και τις 31 Αυγούστου, απαγορεύονται όλες οι μαζικές εκδηλώσεις στη χώρα, μέτρο το οποίο περιλαμβάνει και τη διεξαγωγή των αγώνων.

Η EHF καλείται πλέον να πάρει την τελική απόφαση αναφορικά με την πραγματοποίηση του Final 4 τόσο του Τσάμπιονς Λιγκ, όσο και του EHF Cup (σ.σ. έχει οριστεί να γίνει στην έδρα της Φούχσε Βερολίνου, Max-Schmeling-Halle, στις 29 και 30 Αυγούστου). Το επόμενο διάστημα θα ληφθεί απόφαση, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου υπάρχει ακόμα και το ενδεχόμενο να διεξαχθούν χωρίς την παρουσία θεατών, ωστόσο μία τέτοια λύση θα είχε μεγάλες οικονομικές επιπτώσεις για τη διοργάνωση.

Τέλος υπενθυμίζεται ότι εκκρεμεί και η απόφαση της Γερμανικής Ομοσπονδίας χάντμπολ, σχετικά με την επανέναρξη ή μη του πρωταθλήματος της Μπουντεσλίγκα. Μένει να αποδειχθεί αν η τελική ετυμηγορία θα επηρεαστεί από την χθεσινή ανακοίνωση της κυβέρνησης.

No comments