Η EHF αποζημιώνει τις ομάδες που έμειναν εκτός συνέχειας του Τσάμπιονς Λιγκ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η EHF αποζημιώνει τις ομάδες που έμειναν εκτός συνέχειας του Τσάμπιονς Λιγκ



Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία χάντμπολ προ τεσσάρων ημερών γνωστοποίησε την απόφαση της να ματαιώσει τις νοκ άουτ αναμετρήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ, ανδρών και γυναικών, στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων εξάπλωσης του κορωνοϊού, αλλά και λόγω των στενών χρονικών περιθωρίων αναφορικά με τη διεξαγωγή τους. Επιπλέον είναι γνωστό ότι Κίελο, Μπαρτσελόνα, Παρί Σαν Ζερμέν και Βέζπρεμ θα πάρουν μέρος στο Final Four της διοργάνωσης στις 28 και 29 Δεκεμβρίου, στην Κολωνία.

Σε συνέχεια των ειλημμένων αποφάσεων, η EHF ανακοίνωσε χθες ότι οι δέκα ομάδες που δεν θα διαγωνιστούν, εν τέλει, για μια θέση στην τελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ θα αποζημιωθούν οικονομικά, λαμβάνοντας το ποσό των 25000 ευρώ η καθεμία. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους εξής συλλόγους: Μονπελιέ, Φλένσμπουργκ, Ντιναμό Βουκουρεστίου, Βίσλα Πλοκ, Βαρντάρ, Ζέγκεντ, Τσέλιε, Βίβε Κιέλτσε, Πόρτο και Άαλμποργκ.

Το ίδιο ποσό αναμένεται να δοθεί και στις Βαλτσέα, CSM Βουκουρεστίου, Μπουντουσνοστ, Ροστόφ Ντον, στην περίπτωση που οι προημιτελικοί του Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών ματαιωθούν οριστικά.

No comments