Νέο κάλεσμα του Φιλίππου Βέροιας για τηλεδιάσκεψη: "Ελάτε να μιλήσουμε" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νέο κάλεσμα του Φιλίππου Βέροιας για τηλεδιάσκεψη: "Ελάτε να μιλήσουμε"


Ο Φίλιππος Βέροιας με αφορμή τη χθεσινή (7/4) ανακοίνωση της ΟΧΕ και την πρόθεσή της να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα, απηύθυνε νέο κάλεσμα για τηλεδιάσκεψη σε όλους τους εμπλεκόμενους φορρείς του αθλήματος

H ανακοίνωση της ομάδας:
"Η διοίκηση του τμήματος χειροσφαίρισης του Φιλίππου Βέροιας, λαμβάνοντας ως αφορμή την ανακοίνωση της Ο.Χ.Ε για τις προθέσεις της για το πρωτάθλημα, κρίνει απαραίτητο να τοποθετηθεί δημόσια ως οφείλει στην ιστορία του Συλλόγου και του αθλήματος:
Πρωτεύων μέλημά μας είναι η πλήρης σωματική και ψυχική υγεία των αθλητών μας , καθώς και των οικογενειών τους.
Οι σκέψεις και η αγωνία μας είναι στους αθλητές μας που είναι επιχειρηματίες, φοιτητές και άνεργοι , οι οποίοι βιώνουν πρωτόγνωρες εμπειρίες και πλήρη αβεβαιότητα για το μέλλον τους.
Επιπρόσθετα προβληματιζόμαστε για το μέλλον των μαθητών μας, ιδιαίτερα της Γ' Λυκείου, οι οποίοι πλέουν σε αχαρτογράφητα νερά, όπως επίσης και τις οικογένειές τους.
Το άθλημα στην παρούσα φάση που βρίσκεται η χώρα , δεν κρίνεται από το να ολοκληρωθούν ή όχι τα πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών.
Χρειάζεται ένα συστηματικός προγραμματισμός για τις επόμενες χρονιές , μια ενιαία στρατηγική με κυβερνήτη την Ομοσπονδία και επανασχεδιασμό σε τακτά χρονικά διαστήματα, ανάλογα με τα οικονομικά δεδομένα.
Ως σύλλογος επαναφέρει την πρόταση της τηλεδιάσκεψης με την συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων ( αθλητές , προπονητές, διαιτητές , αντιπρόσωποι ομάδων) , με σκοπό την κατάθεση συγκεκριμένων και ρεαλιστικών προτάσεων , σύμφωνα με τα υποκειμενικά δεδομένα του κάθε συλλόγου.
Είναι κοινά αποδεκτό ότι δεν μπορεί να υπάρχει ύπαρξη, χωρίς συνύπαρξη.
Είμαστε αντίπαλοι εξήντα λεπτά μέσα στο γήπεδο.Ας αποδείξουμε την αθλητική μας κουλτούρα εκτός γηπέδων, για το μέλλον του αθλήματος , για το μέλλον των αθλητών μας.
Ελάτε να μιλήσουμε".

No comments