Χωρίς τον Ζιλ η χθεσινή (26/4) τηλεδιάσκεψη του ΣΥΠΧΕ, εντός της εβδομάδας η διαδικτυακή συνάντηση - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χωρίς τον Ζιλ η χθεσινή (26/4) τηλεδιάσκεψη του ΣΥΠΧΕ, εντός της εβδομάδας η διαδικτυακή συνάντηση




Ένα πρόβλημα στο δίκτυο της περιοχής όπου διαμένει ο Γκιγιόμ Ζιλ, δεν του επέτρεψε να πάρει μέρος στην τρίτη τηλεδιάσκεψη του Συνδέσμου Προπονητών Χειροσφαίρισης Ελλάδος (ΣΥΠΧΕ). Ωστόσο, η προγραμματισμένη για χθες (26/4) διαδυκτιακή συνάντηση με τον τεχνικό της εθνικής Γαλλίας θα πραγματοποιηθεί εντός της εβδομάδας και ο σύνδεσμος θα ενημερώσει εκ νέου. Η τηλεσυνεδρία της Κυριακής (26/4) παρ΄όλα αυτά διεξήχθη με ομιλητή τον Γκι Πετιτζιράρ, ο οποίος και απάντησε στα ερωτήματα των Ελλήνων προπονητών.

Η ανακοίνωση του ΣΥΠΧΕ:

"Ένα σοβαρό τεχνικό πρόβλημα στο δίκτυο, στην περιοχή όπου διαμένει ο Γάλλος προπονητής της Εθνικής ομάδας των Ανδρών, Guillaume Gille δεν μας επέτρεψε να πραγματοποιήσουμε όπως είχαμε προγραμματίσει την «3η προπονητική τηλεδιάσκεψη».
Ο Γάλλος τεχνικός επικοινώνησε μαζί μας, μας ζήτησε συγγνώμη και προγραμματίσαμε εκ νέου την τηλεδιάσκεψη για την προσεχή εβδομάδα.
Μέσα στις επόμενες ώρες θα λάβετε νέα ενημέρωση με την ώρα και την ημέρα όπου θα πραγματοποιηθεί η διαδικτυακή μας συνάντηση με τον Guillaume Gille.
Βέβαια, η σημερινή τηλεδιάσκεψη έγινε κανονικά, καθώς η παρουσία του στρατηγικού Συμβούλου της ΟΧΕ, Guy Petitgirard ήταν καταλυτική αφού ο ίδιος, για περισσότερο από δυο ώρες απάντησε σε ερωτήματα Ελλήνων προπονητών που αφορούσαν θέματα ανάπτυξης.

Ζητούμε εκ μέρους του καλεσμένου μας συγνώμη σε όλα τα μέλη του ΣΥ.Π.Χ.Ε."

No comments