Όσα ειπώθηκαν στη χθεσινή (23/4) τηλεδιάσκεψη του ΠΣΑΧ με τις εκπροσώπους των ομάδων της Α1 Γυναικών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Όσα ειπώθηκαν στη χθεσινή (23/4) τηλεδιάσκεψη του ΠΣΑΧ με τις εκπροσώπους των ομάδων της Α1 Γυναικών


Διαδικτυακή συνάντηση με τις εκπροσώπους των ομάδων της Α1 Γυναικών είχε χθες (23/4) ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητών Χειροσφαίρισης (ΠΣΑΧ).

Οι παίκτριες που πήραν μέρος στην τηλεδιάσκεψη ήταν οι εξής: Αθηνά Κωστοπούλου (ΠΑΟΚ), Μάγδα Κεπεσίδου (Νέα Ιωνία), Βάσω Σκάρα (Αναγέννηση Άρτας), Ελισάβετ Μάστακα (Βέροια 2017), Ζωή Αμανατίδου (Πανόραμα)Χρυσή Τροχίδου (Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών), Βάσω Παρέσογλου (Άρης Νίκαιας), Κατερίνα Κουκμίση (Πυλαία), Μαρία Παύλου (Προσοτσάνη)

Aπό τον ΠΣΑΧ  μίλησαν οι: Στάθης Ζαμπούνης, Χάρης Μάλλιος, Μάγδα Κεπεσίδου και Αγνή Ζυγούρα.

Οι αθλήτριες που εκπροσώπησαν τους συλλόγους επεσήμαναν ότι η πλειονότητα των συμπαικτριών τους, είναι αντίθετες στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Βασικοί προβληματισμοί είναι οι συνθήκες που επικρατούν μετά την εξάπλωση του κορωνοϊού, το μεγάλο διάστημα αποχής και κατ΄ επέκταση οι κίνδυνοι τραυματισμών που ελλοχεύουν.  Επιπλέον οι σχολικές και πανεπιστημιακές υποχρεώσεις (Πανελλήνιες, εξεταστική περίοδος) ενός σημαντικού αριθμού παικτριών και η απουσία κινήτρου αποτελούν εμπόδια στην επανέναρξη, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν.

Τέλος, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΠΣΑΧ: "Το Δ.Σ. κι οι εκπρόσωποι των αθλητριών των ομάδων θα έχουν εκ νέου επικοινωνία όταν υπάρξουν νέες εξελίξεις"


No comments