Pregame: Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή- Άρης Νίκαιας Olympic Diagnostic - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή- Άρης Νίκαιας Olympic Diagnostic



Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη Νίκαιας αύριο (8/3, 15:00) για την εικοστή αγωνιστική της Handball Premier. Οι Πειραιώτες είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογικής κατάταξης, με 36 βαθμούς, ενώ προέρχονται από την εκτός έδρας επικράτηση, κόντρα στον Φαίακα Κέρκυρας. Ο Πέτρος Κανδύλας υπογράμμισε στο olympiacossfp.gr:

«Προερχόμαστε από μια σειρά νικηφόρων αγώνων και θετικών εμφανίσεων. Δουλεύουμε μεθοδικά όλο αυτό διάστημα και προσπαθούμε να αφομοιώσουμε ορισμένα καινούργια στοιχεία στο παιχνίδι μας. Κόντρα στον Άρη Νίκαιας θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και να πάρουμε τη νίκη, για να πάμε στις 18 του μήνα στο ΟΑΚΑ να παίξουμε με την ΑΕΚ για την πρωτιά και το πλεονέκτημα της έδρας».

Οι "ερυθρόλευκοι" θα παραταχθούν πλήρεις στην αυριανή (8/3) αναμέτρηση.

Η ομάδα της Νίκαιας, είναι σε δύσκολη θέση, αναφορικά με την παραμονή της στη Handball Premier, μετά την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στον Φίλιππο. Το σύνολο του Τάκη Μελετάκου έχει συγκεντρώσει επτά βαθμούς και βρίσκεται στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας. Από τον αυριανό (8/3) αγώνα θα απουσιάσει ο Γραμματικόπουλος (είχε υποβληθεί σε εγχείρηση στα ιγμόρεια) , ενώ αμφίβολος είναι ο Ταουσάνης. Ο παίκτης της ομάδας, Κώστας Βλάχος, δήλωσε στην ιστοσελίδα μας:

«Είναι ένας αγώνας μεταξύ δύο ομάδων με διαφορά στη δυναμικότητά τους.  Εμείς έχουμε διαφορετικούς στόχους από τον Ολυμπιακό αλλά θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να δουλέψουμε για τα παιχνίδια που ακολουθούν».

No comments