Αναστέλλονται οι προπονήσεις των ηλικιακών τμημάτων του Φιλίππου Βέροιας, Πυλαίας και ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αναστέλλονται οι προπονήσεις των ηλικιακών τμημάτων του Φιλίππου Βέροιας, Πυλαίας και ΠΑΟΚ


Φίλιππος Βέροιας, Πυλαία και ΠΑΟΚ ανακοίνωσαν ότι οι προπονήσεις των ηλικιακών τμημάτων τους αναστέλλονται μέχρι τις 23 Μαρτίου. Οι τρεις ομάδες συμμερίζονται τις κυβερνητικές αποφάσεις, σχετικά με την προστασία της δημόσιας υγείας και προχωρούν σε αυτή τη κίνηση, μέχρι να επαναξιολογηθεί η κατάσταση στην Ελλάδα.

Η ανακοίνωση του Φιλίππου Βέροιας, όπως αυτή απεστάλη στο greekhandball.com:

"Η Διοίκηση του Φιλίππου με αίσθημα ευθύνης ανακοινώνει ότι για τις επόμενες 14 ημέρες αναστέλλει τις προπονήσεις όλων των ηλικιακών ομάδων και τμημάτων της χειροσφαίρισης, πλην του ανδρικού.
Λαμβάνοντας υπόψη τα νέα επιδημιολογικά δεδομένα , τις αποφάσεις της κυβέρνησης και των αρμόδιων Υπουργείων, και έχοντας ως γνώμονα την προάσπιση και θωράκιση της Δημόσιας Υγείας , αποφάσισε την αναστολή των προπονήσεων.
Τέλος θέλει να συμβουλεύσει ότι η τήρηση των κανόνων προσωπικής υγιεινής , είναι ευθύνη ατομική".

Η ανάρτηση της Πυλαίας στο Facebook:

"Η Διοίκηση του ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ με αίσθημα ευθύνης αναστέλλει τις προπονήσεις όλων των ηλικιακών ομάδων και τμημάτων μέχρι τις 23 Μαρτίου, οπότε και θα επαναξιολογηθει η κατάσταση στη χώρα μας.

Λαμβάνοντας υπόψη, τις αποφάσεις της κυβέρνησης και των αρμόδιων Υπουργείων, και έχοντας ως γνώμονα την προάσπιση και θωράκιση της Δημόσιας Υγείας , αποφάσισε την αναστολή όλων των προπονήσεων".

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

"Ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της ευθύνης που πρέπει να επιδείξουμε όλοι απέναντι στο κοινωνικό σύνολο εξαιτίας του κορωνοϊού, αποφασίζει την διακοπή των προπονήσεων όλων των ακαδημιών του σε κάθε άθλημα.

Επιπλέον, ο ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσει άμεσα απολύμανση στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του, τόσο στο Γήπεδο Τούμπας όσο και στο PAOK Sports Arena.

Η διακοπή αυτή ισχύει μέχρι νεωτέρας.


Όσον αφορά τα αγωνιστικά τμήματα, ισχύει ότι αποφασίσουν οι οικείες Ομοσπονδίες ανά άθλημα'>

No comments