Παρά την χαλάρωση, δεν ήρθε η… τιμωρία για τον Ζαφειράκη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παρά την χαλάρωση, δεν ήρθε η… τιμωρία για τον Ζαφειράκη


Παρά την χαλάρωση, δεν ήρθε η… τιμωρία για τον Ζαφειράκη Νάουσας
Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο Ζαφειράκης Νάουσας, όμως ακόμη και με παραπάνω… περιπέτεια απ' ότι διαφαίνονταν πέρασε από την έδρα του Αλέξανδρου Αξιούπολης (26-27) και συνέχισε την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ με την έναρξη και έδειχναν να ελέγχουν το παιχνίδι (16-21 στο 45'). Κάπου εκεί όμως ήρθε η χαλάρωση και η κούραση. με τους φιλοξενούμενους να το εκμεταλλεύονται, «ροκανίζοντας» τη διαφορά και μετατρέποντας το παιχνίδι σε «ντέρμπι». Έστω κι έτσι όμως, η ομάδα της Νάουσας έδειξε την απαιτούμενη ψυχραιμία στο φινάλε και πήρε το ροζ φύλλο αγώνα.
Β' Παρατηρήσεις διαιτητών
Στο 59:54 ο παίκτης της α' ομάδας, ΑΣ Αλέξανδρος, Καπεΐδης Μωυσής αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, διότι κατέστρεψε καθαρή ευκαιρία για γκολ, τραβώντας αντίπαλό του από πίσω και ρίχνοντάς τον κάτω, ενώ δεν υπήρχε τερματοφύλακας στην εστία.
2. Στο 60:00 και ενώ είχε μείνει μια ρίψη για την φιλοξενούμενη ομάδα ο προπονητής α της γηπεδούχου ομάδας Καρυπίδης Αντώνιος έφτασε διαμαρτυρόμενος μέχρι τη γραμμή του πέναλτι φωνάζοντας «εξήγησέ μου γιατί είναι επανάληψη», παρέμεινε στο γήπεδο ένα λεπτό και στη συνέχεια πήγε στην κερκίδα.
3. Ο αθλητής της α' ομάδας, Μενεψάκος Γεώργιος κινήθηκε απειλητικά προς τους διαιτητές λέγοντας «δεν σας δίνω το χέρι, γιατί είστε ξεφτυλισμένοι». Δυο λεπτά αργότερα και ενώ βρισκόταν στο κέντρο του γηπέδου φώναξε «φύγετε από τους ξεφτυλισμένους»
4. Μετά τη λήξη του παιχνιδιού εισήλθαν από την κερκίδα περίπου 30 άτομα και κινήθηκαν απειλητικά προς τον αθλητή της β' ομάδας ''Βλάχος Δημήτριος'' και με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων απομακρύνθηκαν από τον αγωνιστικό χώρο δυο λεπτά αργότερα.


Αλέξανδρος Αξιούπολης – Ζαφειράκης Νάουσας 26-27
Τα πεντάλεπτα1-3, 2-7, 2-8, 4-9, 5-11, 9-14 (σκορ ημιχρόνου), 12-17, 14-18, 16-21, 21-22, 23-25, 26-27
Αλέξανδρος Αξιούπολης (Καρυπίδης): Μαυρόπουλος 1, Λασκαρούδης 2, Στεφανίδης, Ζηλίδης, Ζιάρας, Βραχιολίδης 1, Καλπακίδης 6, Καραπεΐδης 4, Παπαρήγας 1, Καράγγελος 5, Παλαιστής 1, Κοπαΐδης 1, Μουτούδης, Μενεψάκος 1, Τσορλίνης 3, Καρακασίδης
Ζαφειράκης Νάουσας (Δεληχρήστος): Διδασκάλου 2, Εμμανουηλίδης, Τζουβάρας, Κρέξης 1, Χατζηαγαπίου 2, Οικονόμου, Ατσίμοβιτς 6, Μπουμπουλέντρας, Κουρουμλίδης, Βλάχος 8, Λένος, Μπιλιούρης, Πινακούδης, Χατζηγεωργίου 7
Διαιτητές: Νάσκος-Βαγγελτζίκης, Δίλεπτα: 6-5 (Αποβολές: 1-0), Πέναλτι:3/4 , 2/2

No comments