Το σήκωσε ο Μπουκοβίνας, με μεγάλη εμφάνιση ! ( φωτο και βίντεο ) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το σήκωσε ο Μπουκοβίνας, με μεγάλη εμφάνιση ! ( φωτο και βίντεο )


Ο Πέτρος Μπουκοβίνας σήκωσε το Κύπελλο Λουξεμβούργου, με την Χάντμπολ Ες, καθώς κατέκτησε το τρόπαιο μετά την νίκη της ομάδας του στον τελικό, με 34-26 επί της Μπέρσεμ, όπου αγωνίζεται ( από τον Αύγουστο του 2017 ) ο 32χρονος Χρήστος Τσάτσος, ο οποίος πέτυχε 3 γκολ.
Ο διεθνής Ελληνας τερματοφύλακας ήταν, μάλιστα, από τους πρωταγωνιστές του τελικού, με 15 αποκρούσεις στο ενεργητικό του και σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας l'essentiel ήταν βασικός συντελεστής της νίκης της ομάδας του, μαζί με τον Μύλλερ που σημείωσε καθοριστικά τέρματα στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα.



Τον αγώνα παρακολούθησαν 1.500 θεατές και μετά την ολοκλήρωση του, η ομάδα του Μπουκοβίνα τιμήθηκε σε δεξίωση προς τιμήν τους, στο Δημαρχείο του Ες και στη συνέχεια, ακολούθησε γλέντι σε κέντρο διασκέδασης.
Το ημίχρονο έληξε 15-15 ενώ οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες έως το 50΄και η Χάντμπολ Ες κατάφερε να επιβάλλει τον ρυθμό της στο τελευταίο τέταρτο ( στο 45΄ το σκορ ήταν 21-21 ).

Η συμμετοχή του Μπουκοβίνα στον τελικό, αφορούσε τα 51 από τα 60 λεπτά του ( 1΄-30΄ και 39΄-60΄).
Το προσεχές Σαββατοκύριακο, η Χάντμπολ Ες θα αγωνισθεί στα πλέι οφφ του πρωταθλήματος, ελπίζοντας ότι θα καταφέρει να φθάσει στο νταμπλ, όπως και πέρσι.
Ο Πέτρος Μπουκοβίνας σχολίασε στο greekhandball.com  ότι ΄΄ απολαμβάνει τις στιγμές της δίκαιης επικράτησης και πιστεύει στην επανάληψη της περσινής, μεγάλης, επιτυχίας της ομάδας του, με το νταμπλ΄΄.
Από το 2002, η Χάντμπολ Ες έχει κατακτήσει 7 Κύπελλα Λουξεμβούργου.
Στις δηλώσεις τους οι προπονητές Χάντμπολ Ες και Μπέρσεμ, επεσήμαναν ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι δίκαιο και οφείλεται στην υπεροχή της Κυπελλούχου σε πείρα και σε εναλλακτικές λύσεις.

No comments