Ελευθεριάδης: «Πρέπει να παραμείνουμε σπίτι και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες από τις αρμόδιες αρχές» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ελευθεριάδης: «Πρέπει να παραμείνουμε σπίτι και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες από τις αρμόδιες αρχές»Για την επικαιρότητα και την πορεία του ΠΑΟΚ, στην τρέχουσα σεζόν, μίλησε στο acpaok.gr ο αθλητής των Θεσσαλονικέων, Γιώργος Ελευθεριάδης.
Αναλυτικά:

- Για την πορεία του ΠΑΟΚ μέχρι τώρα...

«Η πορεία μας στο φετινό Πρωτάθλημα δεν είναι ικανοποιητική, αλλά ούτε και απογοητευτική. Έχουμε κάνει κάποιες ήττες εκτός προγράμματος, που μας έχουν κρατήσει πίσω βαθμολογικά. Νομίζω ότι δυσκολευτήκαμε να πιάσουμε την απόδοση, που θέλαμε και το πληρώσαμε με αυτές τις ήττες. Από εκεί και πέρα είμαστε εντός στόχων, καθώς βρισκόμαστε σε βαθμολογική θέση, που οδηγεί στα πλέι οφ».

- Για την τελική ευθεία του Πρωταθλήματος...

«Αν φυσικά ολοκληρωθεί το τρέχον Πρωτάθλημα, και το λέω αυτό λόγω της διακοπής των προπονήσεων μέχρι τις 27 Μαρτίου, ακολουθούν δύο παιχνίδια με τον Φαίακα Κέρκυρας και τον Άρη Νίκαιας για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της Handball Premier. Πρέπει να επικρατήσουμε και να μπούμε στα πλέι οφ δυνατοί. Όλα είναι πιθανά, καθώς βρισκόμαστε στη τελική ευθεία, πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο και να δουλέψουμε γι' αυτόν».

- Για την επικαιρότητα, τον κορονοϊό και πώς αντιμετωπίζεις αυτό το γεγονός.

«Όσον αφορά στον ιό, που οδήγησε στην διακοπή, πρέπει να παραμείνουμε σπίτι και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες, που μας δίνονται από τις αρμόδιες αρχές. Η μόνη λύση για άθληση είναι σε ανοιχτά γήπεδα στίβου και ποδοσφαίρου, όπου και θα συνεχίσουμε εκεί τις προπονήσεις έστω και με κάποια τρεξίματα».

No comments