Μούρνου: «Σε δεύτερη μοίρα ο αθλητισμός, προέχει η υγεία όλων» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μούρνου: «Σε δεύτερη μοίρα ο αθλητισμός, προέχει η υγεία όλων»Τον απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας του ΠΑΟΚ έκανε η αθλήτρια των Θεσσαλονικέων, Λένα Μούρνου, η οποία αναφέρθηκε, ακόμα, στον κορονοϊό.
Ακολουθούν όσα δήλωσε η παίκτρια του Δικεφάλου του Βορρά στο acpaok.gr:

- Για την πορεία του ΠΑΟΚ μέχρι τώρα...

«Μέχρι στιγμής έχουμε δείξει ότι είμαστε μία ομάδα, που μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε παιχνίδι. Η δουλειά μας φαίνεται μέσα στο γήπεδο και κάθε μέρα πλησιάζουμε προς τον στόχο μας».

- Για την τελική ευθεία του Πρωταθλήματος...

«Μακάρι να πάνε όλα κατ'ευχήν και να επιστρέψουμε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Περιμένουμε πώς και πώς τις ημέρες των τελικών, είμαστε προετοιμασμένες γι' αυτά τα παιχνίδια και το θέλουμε πάρα πολύ».

- Για την επικαιρότητα, τον κορονοϊο και πώς αντιμετωπίζεις αυτό το γεγονός.

«Αυτά που συμβαίνουν με τον κορονοϊό είναι πολύ λυπηρά και δύσκολα. Έχουν σταματήσει όλες οι αθλητικές δραστηριότητες και δεν ξέρουμε πότε θα μπούμε ξανά στα γήπεδα. Εγώ κάνω ό, τι ακριβώς πρέπει, για να προστατεύσω τον εαυτό μου και κάθομαι σπίτι και περιμένω να δω τι θα γίνει. Πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ, όχι μόνο για εμάς, αλλά και για τους δικούς μας ανθρώπους. Όλοι σχεδόν στο σπίτι τους έχουν έναν παππού, μία γιαγιά ή ένα άτομο που ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, και δεν πρέπει να ρισκάρουμε. Πρέπει να προσέξουμε, για να μειώσουμε την διασπορά. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ο αθλητισμός έρχεται σε δεύτερη μοίρα, προέχει η υγεία όλων».

No comments