Πηλαλίδης: «Το Πρωτάθλημα τώρα ξεκινάει» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πηλαλίδης: «Το Πρωτάθλημα τώρα ξεκινάει»



Ο Αερωπός Έδεσσας θα πρέπει να... γεμίσει μπαταρίες, ενόψει της συνέχειας, σχολίασε ο προπονητής του, Γιάννης Πηλαλίδης, στο greekhandball.com, σχετικά με την εντός έδρας νίκη (23-20) κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Ανέφερε: «Όπως ήταν αναμενόμενο, επρόκειτο για ένα δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζαμε πως η σωματική καταπόνηση των παικτών μας ήταν μεγάλη, έπρεπε να διαχειριστούμε αυτό το γεγονός. Ο ΠΑΟΚ θα αντιδρούσε μετά από τις τελευταίες εσωτερικές εξελίξεις του. Επικεντρωθήκαμε στο κομμάτι της συγκέντρωσης, αντιμετωπίσαμε δυσκολίες σε καταστάσεις δύο εναντίον δύο, με την αντιμετώπιση του πίβοτ. Αναγκαστήκαμε, επιπλέον, να κάνουμε εσωτερικές αλλαγές σε παίκτες, πράγμα το οποίο μας περιόρισε τον έμμεσο αιφνιδιασμό, από τον οποίο παίρνουμε γκολ, που τα χρειαζόμαστε.
Δείξαμε ψυχραιμία, σε κρίσιμα σημεία και το αποτέλεσμα είναι θετικό, ενόψει της συνέχειας. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους αθλητές μου για την προσπάθεια, που κάνουν. Είναι σημαντικό να ξεκουραστούμε και να... γεμίσουμε μπαταρίες στοχεύοντας, επίσης, στους εναπομείναντες αγώνες και στα πλέι οφ. Το Πρωτάθλημα τώρα ξεκινάει, θα πρέπει να είμαστε σοβαροί». 

No comments