Συμφώνησαν για μείωση των μισθών τους οι παίκτες της πρωταθλήτριας Γερμανίας, Φλένσμπουργκ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συμφώνησαν για μείωση των μισθών τους οι παίκτες της πρωταθλήτριας Γερμανίας, ΦλένσμπουργκΗ διοίκηση της Mπαρτσελόνα, την περασμένη εβδομάδα, ανακοίνωσε την απόφασή της να προχωρήσει σε περικοπές στους μισθούς των παικτών της, με σκοπό να περιορίσει την οικονομική ζημιά που προκλήθηκε λόγω του κορωνοϊού, αλλά απ΄ ότι φαίνεται δεν θα είναι η μοναδική ομάδα που το κάνει. Σήμερα (30/3), η πρωταθλήτρια Γερμανίας, Φλένσμπουργκ γνωστοποίησε ότι οι παίκτες του συλλόγου, θα δουν τις αποδοχές τους να μειώνονται κατά 40%, μέχρι τις 30 Ιουνίου. Το ίδιο μέτρο θα ισχύσει επίσης για τους προπονητές και το διοικητικό προσωπικό.
Πολλοί είναι οι σύλλογοι, οι οποίοι  βρίσκονται αντιμέτωποι με το φάσμα της οικονομικής ύφεσης, λόγω της αναστολής κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας εξαιτίας της πανδημίας, και φυσικά τα έσοδα τους είναι σχεδόν μηδαμινά.

Αξιοσημείωτο πάντως είναι, ότι τόσο ο προπονητής της Φλένσμπουργκ, Μάικ Μακούλα, όσο και ο αρχηγός της, Λας Σβαν, συμφώνησαν ότι το συμφέρον της ομάδας, σε αυτές τις συνθήκες, είναι πάνω από το ατομικό.


No comments