Οι μικροί αθλητές του Δούκα "ζωγραφίζουν" εντός και εκτός γηπέδων, στέλνοντας ισχυρό μήνυμα κατά του κορωνοϊού - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι μικροί αθλητές του Δούκα "ζωγραφίζουν" εντός και εκτός γηπέδων, στέλνοντας ισχυρό μήνυμα κατά του κορωνοϊού



Το ισχυρότερο μήνυμα στη "μάχη" κόντρα στον κορωνοϊό, έστειλαν οι μικροί αθλητές του Δούκα, μέσα από τις ζωγραφιές τους.  Οι παίκτες των τμημάτων της ομάδας των "Εκπαιδευτηρίων", μένουν σπίτι, περνώντας... δημιουργικά τον χρόνο τους. Ακολουθούν οι ζωγραφιές των παιδιών, όπως αυτές αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Δούκα:


"Εμπνευσμένες από την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνει η χώρας μας, αλλά και ολόκληρος ο πλανήτης με την εξάπλωση του κορονοϊού, είναι οι ζωγραφιές που ετοίμασαν οι λιλιπούτειοι αθλητές των ακαδημιών του ΑΣΕΔ.





Από την ημέρα που τα σχολεία έκλεισαν και οι προπονήσεις των Ακαδημιών μας σταμάτησαν οι αθλητές και αθλήτριες κλήθηκαν να προσαρμοστούν στη νέα καθημερινότητα τους. Έτσι λοιπόν βρήκαν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν και το καλλιτεχνικό τους ταλέντο. Άλλωστε, ο ελεύθερος χρόνος τους είναι σαφώς πολύ περισσότερος και έτσι τον αξιοποιούν με δραστηριότητες εντός σπιτιού.










Μπορεί να είναι μικροί σε ηλικία όμως βρίσκουν πάντα τον τρόπο να “ενώνουν” τη φωνή τους και να στέλνουν το δικό τους μήνυμα κατά του κορονοϊού.








Οι μπογιές τους «μίλησαν» και τα χρώματα αποτύπωσαν όλες τις παιδικές σκέψεις.








Ο αθλητής των Ακαδημιών μας, Κωνσταντίνος ζωγραφισε ότι η ομάδα μας, ο Δούκας έβαλε γκολ στον Κορονοϊό και μάλιστα 3!!!



Μέχρι όμως να καταφέρουμε να νικήσουμε τον αόρατο εχθρό, «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ» και «ζωγραφίζουμε» τις καλύτερες ημέρες που θα έρθουν.
Τότε, που θα είμαστε και πάλι μαζί και οι αθλητικές μας εγκαταστάσεις θα πλημμυρίσουν από παιδικές φωνές και χαμόγελα και όλα θα είναι όπως πριν!!!"

Πηγή: ased. gr

No comments