ΕΣΧΑ: Αναμετρήσεις κεκλεισμένων των θυρών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΕΣΧΑ: Αναμετρήσεις κεκλεισμένων των θυρών


Ακολουθεί η ενημέρωση της ΕΣΧΑ, σχετικά με την εφαρμογή προληπτικών μέτρων για τον κορονοϊό, όπως αναρτήθηκε στη σελίδα της στο Facebook:

«Σε εφαρμογή των προληπτικών ειδικών μέτρων, που ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Υγείας για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορονοϊού, οι αθλητικές συναντήσεις, που είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν εντός της τρέχουσας και της προσεχούς εβδομάδας, στα Πρωταθλήματα της ΕΣΧΑ, θα πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
Γνωστοποιείται ότι δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ Β’ 726) και ετέθη σε ισχύ η υπ΄ αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 15954 Κοινή Υπουργική Απόφαση περί επιβολής μέτρων σε σχέση με τον κορονοϊό COVID-19.
Σύμφωνα με το άρθρο 1 αυτής επιβάλλεται "προσωρινή απαγόρευση παρουσίας κοινού στις αθλητικές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στο σύνολο της Επικράτειας, σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους, από 9.3.2020 έως και 22.3.2020, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, κατά τα αναφερόμενα στην από 7.3.2020 εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορονοϊού COVID-19.
Ως εκ τούτου και εφόσον η ως άνω Κοινή Υπουργική Απόφαση δεν ανακληθεί ή τροποποιηθεί, οι αγώνες των Πρωταθλημάτων ΕΣΧΑ, από τις 9/3/2020 έως και τις 22/3/2020, θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών».

*Σημειώνεται πως η ΕΣΧΑ αναμένεται να γνωστοποιήσει αύριο (10/03), μετά από οδηγία του Υπουργείου Αθλητισμού, πόσα, συνολικά, άτομα θα επιτρέπεται να παρευρίσκονται σε κάθε γήπεδο.

No comments