Υπάρχει ελπίδα στην Κέρκυρα για το χάντμπολ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Υπάρχει ελπίδα στην Κέρκυρα για το χάντμπολ


Μετά από 15 χρόνια έγινε και πάλι στο νησί της Κέρκυρας αγώνας αναπτυξιακού πρωταθλήματος, ανάμεσα σε δύο ομάδες παιδιών του, σε επίπεδο εφήβων, καθώς, συναντήθηκαν Κερκυραϊκός και Φαίακας, δίνοντας ελπίδα για τη συνέχεια και την ΄΄ παραγωγή΄΄ αθλητών που θα στελεχώσουν τις ανδρικές ομάδες τους.
Ο Φαίακας επικράτησε με 26-21, αλλά, η μεγάλη εικόνα δίνει ενθάρρυνση και σε νικητές όπως και σε ηττημένους ενώ είναι αξιοσημείωτο ότι τα παιδιά που αγωνίσθηκαν, είναι συμμαθητές στα σχολεία του νησιού ( όπως το 2ο και 3ο Λύκειο και το ΕΠΑΛ ) και φίλοι φυσικά, αρκετοί από αυτούς, πέρα από συλλόγους και χρώματα.
Ο Κερκυραϊκός παρουσιάζει, ουσιαστικά την παιδική ομάδα του μαζί με 3 εφήβους ενώ για τον Φαίακα είναι αξιοσημείωτο ότι κινήθηκε προς την σωστή κατεύθυνση ( όπως και η ΟΧΕ αλλά και η ομάδα του Αγρινίου ) και συναίνεσε για την αποδοχή της εκπρόθεσμης δήλωσης συμμετοχής του Κερκυραϊκού στο πρωτάθλημα εφήβων, ώστε τα παιδιά να έχουν πιο πολλά παιχνίδια και να εξελιχθούν μέσα από αυτά, δυναμώνοντας την σχέση τους με το χάντμπολ.
Η δουλειά, η συνεργασία και ο αλληλοσεβασμός θα συντελέσουν ώστε η Κέρκυρα να βγεί κερδισμένη στο χάντμπολ, με αποδοχή φυσικά της διαφορετικότητας των ρόλων.
Διαιτητής : Πήτας
Τα πεντάλεπτα : 3-3, 4-4, 5-8, 6-9, 8-11, 10-13 ( ημίχρονο ), 11-16, 11-19, 15-22, 16-23, 19-26, 21-26.
ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ : Σπίγγος, Κοντογιώργης 1, Μπάμπουρας 2, Αγάθος 3, Μπόχτης, Ντούκο, Ζέρβας 8, Χατζηπαρασίδης 1, Ξενίδης 1, Καλούδης, Μεσημέρης, Μπούας, Κουρτέσης 3.
ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ : Ξαμπάτι 2, Αυγερινός, Ανδριώτης, Σκλήρης 2, Βασιλάκης 6, Δραγομάνοβιτς 2, Χατζηδάκης, Λαγγαδίτης, Κονισπολιάτης, Σκουρτάϊ 4, Βλαχόπουλος 9, Μπεκιάρης 1, Πηγής. 

No comments