Μέσα στην πίκρα του για την ρήξη χιαστού, ο πρώτος σκόρερ της Α2 στον 2ο Ομιλο, ευχαριστεί το κοινό της πόλης του, για την αγάπη στην ομάδα... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μέσα στην πίκρα του για την ρήξη χιαστού, ο πρώτος σκόρερ της Α2 στον 2ο Ομιλο, ευχαριστεί το κοινό της πόλης του, για την αγάπη στην ομάδα...


Ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού διεγνώσθη στον πρώτο σκόρερ του 2ου Ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας ( 78 γκολ σε 12 παιχνίδια πρωταθλήματος ) Γιώργο Παπαχρήστου, των Ελπίδων Αμυνταίου που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.
Ο 25χρονος αθλητής, που διακρίνεται στη φωτο με την μπάλλα στα χέρια, με το νούμερο 34, σε στιγμιότυπο από την αναμέτρηση Ζαφειράκης Νάουσας-Ελπίδες Αμυνταίου, χτύπησε στο 7ο λεπτό της συνάντησης ΧΑΝΘ-Ελπίδες ( 44-17 ), την προηγούμενη αγωνιστική ( 22  Φεβρουαρίου ).
Θα χρειασθεί να περάσουν 10 ημέρες ώστε να ξεπρησθεί το γόνατο του και μετά θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Ο Γιώργος Παπαχρήστου σπουδάζει δασολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και χρωστά πλέον λίγα μαθήματα ώστε να πάρει το πτυχίο του.
Κατάγεται από το Αμύνταιο, όπου αγωνίζεται επίσης ο 17χρονος εξάδελφος, Αλέξανδρος.
Ο πατέρας του Γιώργου, Νικόλαος, είναι ανάμεσα σε εκείνους που αγωνίσθηκαν στο πρώτο παιχνίδι χάντμπολ στην Ελλάδα, το 1977, στην αυλή του Γυμνασίου Αμυνταίου, όπως άλλωστε είχε αποκαλύψει το greekhandball.com σε εκτενές, ιστορικό, αφιέρωμα του.
Τα 2 προηγούμενα χρόνια, ο Γιώργος έπαιζε στον Αρίωνα Πτολεμαϊδας και πρωτύτερα είχε αγωνισθεί με Δία Πολίχνης, Αμύντα και Αρη Θεσσαλονίκης.
Στη συνομιλία του greekhandball.com  με τον Γιώργο, μας προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση ότι το μόνο σχόλιο που θέλησε να κάνει, ήταν το εξής : ΄΄ Ευχαριστώ για τις ευχές σας για επιστροφή στα γήπεδα και πιστεύω και εγώ ότι όλα θα πάνε καλά. Εάν μπορούσατε, μόνο, λόγω της κακής πορείας μας ( μόλις 1 νίκη σε 13 παιχνίδια πρωταθλήματος για τις Ελπίδες που είναι στην τελευταία θέση στην βαθμολογία των 8 ομάδων του Ομίλου της )  θα ήθελα να αναφερθεί ότι στόχος μας ήταν να ξαναφέρουμε τον κόσμο του Αμυνταίου κοντά στο χάντμπολ και ότι το χάντμπολ  είναι πολυ σημαντικό για τους κατοίκους της πόλης μας, από τους οποίους είχαμε την στήριξη τους όλη τη χρονιά παρά τα άσχημα αποτελέσματα και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για την αγάπη τους ΄΄.
Με το καλό να γυρίσεις στα γήπεδα και στα γκολ Γιωργάκη !

Νίκος Δελαγραμμάτικας

No comments