Pregame: Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας - Αερωπός Έδεσσας ManDynamic - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας - Αερωπός Έδεσσας ManDynamic




Βαθμούς αναζητά ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας, ο οποίος θα φιλοξενήσει, αύριο (04/03, 17:30) τον Αερωπό Έδεσσας ManDynamic. Οι Αθηναίοι προέρχονται από εντός έδρας ήττα απέναντι στον Διομήδη Άργους, ενώ το σύνολο του Γιάννη Πηλαλίδη, το οποίο έχει ως στόχο να τερματίσει μέσα στην τετράδα, αλλά κυρίως θα ήθελε να κατακτήσει την τρίτη θέση, προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία, κόντρα στην Πυλαία.
Ο τεχνικός των Κυανόλευκων, Μάκης Παπακώστας, υπογράμμισε στο greekhandball.com: «Ο Αερωπός Έδεσσας είναι ξεκάθαρο φαβορί αυτής της αναμέτρησης. Ξέρει να παίρνει αποτελέσματα, εκτός έδρας. Επιπλέον, παρά τις όποιες απουσίες του, κυνηγάει με αξιώσεις την τρίτη θέση. Εμείς θα πρέπει να είμαστε όσο γίνεται πιο ανταγωνιστικοί και να κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε. Τα παιδιά έχουν δουλέψει. Το γεγονός πως το παιχνίδι είναι σε καθημερινή μας δυσκολεύει, διότι οι περισσότεροι αθλητές είναι εργαζόμενοι, ωστόσο αυτό δεν αποτελεί μόνο δικό μας πρόβλημα, αλλά σχεδόν όλων των ομάδων».
Απών θα είναι ο τραυματίας, Παπαπούλιος.
Από την άλλη, ο αθλητής της ομάδας της Έδεσσας, Πέτρος Ρότζιος, τόνισε στην ιστοσελίδα μας: «Έπειτα από ένα κακό για εμάς παιχνίδι, καλούμαστε να αντιδράσουμε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα και να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι. Θέλουμε πολύ το συγκεκριμένο ματς και ξέρουμε πόσο δύσκολο θα είναι, καθώς επίσης και ότι θα χρειαστούν προσπάθεια και πίστη στο αποτέλεσμα, ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας».
Την αποστολή του Αερωπού δεν θα ακολουθήσουν οι τραυματίες, Κράλλης, Κυριακού, καθώς και ο Τζουβάρας, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

No comments