Κανείς στην εξέδρα, που θα κάθονται οι εκπρόσωποι των ομάδων και γιατί θα αναφέρονται στο φύλλο αγώνος - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κανείς στην εξέδρα, που θα κάθονται οι εκπρόσωποι των ομάδων και γιατί θα αναφέρονται στο φύλλο αγώνος




Διευκρινίσεις που ζήτησε και έλαβε το greekhandball.com  για σημεία της Υπουργικής απόφασης για τις κλειστές πόρτες στα γήπεδα και τον περιορισμό στην παρουσία θεατών :

Αναφορικά με την παρουσία 5 ατόμων από κάθε ομάδα :

Παράγραφος 3. Οι αποστολές των ομάδων σε αθλητικούς αγώνες αποτελούνται από τα πρόσωπα που προβλέπονται στον Κανονισμό Διεξαγωγής Αγώνων κάθε αθλητικής Ομοσπονδίας ή Αρχής, προσαυξημένες με έως 5 εκπροσώπους της κάθε ομάδας, που θα δηλώνονται επιπρόσθετα και στο φύλλο αγώνος.
Σε περίπτωση παραβίασης των ανωτέρω προβλέψεων, εγγράφονται οι παραβιάσεις στο φύλλο αγώνος από τον διαιτητή ή παρατηρητή του αγώνα, ανάλογα την περίπτωση, και ακολουθείται η πειθαρχική διαδικασία που προβλέπεται στον Πειθαρχικό Κανονισμό της κάθε Ομοσπονδίας για παράβαση διεξαγωγής αγώνα ή αθλητικού γεγονός κεκλεισμένων των θυρών, με παραπομπή στην αρμόδια Πειθαρχική Επιτροπή για την επιβολή των προβλεπόμενων κυρώσεων.

Ουδείς από τους 5 θα κάθεται στην εξέδρα. Και οι 5 θα είναι δίπλα στον πάγκο της ομάδας τους και θα δηλωθούν στο φύλλο αγώνος, ώστε να έχουν κυρώσεις εάν υποπέσουν σε παραπτώματα.
Στην εξέδρα δεν θα υπάρχει ούτε ένας θεατής. Το προσωπικό του γηπέδου που είναι απαραίτητο για την τέλεση του αγώνα, θα είναι στις θέσεις του και πάντως εκτός εξέδρας.
Επίσης, ως προς τα 60 άτομα που επιτρέπεται να βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο, αυτά θα είναι αθλητές-αθλήτριες και προπονητές-προπονήτριες, όχι κοινό. Την ίδια ώρα, οι εξέδρες θα είναι άδειες και στις προπονήσεις.
Γιατί έως 60 άτομα ;
Οχι μόνο για να αποφευχθούν Τουρνουά Ακαδημιών ή αγώνες μαζικής συμμετοχής αλλά και για να προσδιορισθεί ο μέγιστος αριθμός παρουσίας στο τεραίν.
Αλλωστε, εάν κανείς υπολογίσει τους αναγραφόμενους στο φύλλο αγώνος ( με τους 10 επιπλέον για τις 2 ομάδες ), συν τους διαιτητές και τους σημειωτές-κριτές, όπως και τα μέλη τηλεοπτικού συνεργείου και φωτογράφους, φθάνουμε στον αριθμό 60.

No comments