Pregame: Άρης Νικαίας- ΑΣΕ Δούκα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Άρης Νικαίας- ΑΣΕ Δούκα


Ο Άρης Νίκαιας υποδέχεται αύριο (23/2, 16:00) τον Δούκα, σε αναμέτρηση για τη δέκατη έβδομη αγωνιστική της Handball Premier. H ομάδα του Τάκη Μελετάκου προέρχεται από την ήττα κόντρα στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ βρίσκεται στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας, έχοντας συγκεντρώσει έξι βαθμούς. Στον αυριανό (23/2) αγώνα δε θα αγωνιστεί ο Γραμματικόπουλος, ενώ ο Μελετάκος θεωρείται αμφίβολος και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Ο παίκτης του Άρη Νίκαιας, Μανώλης Λαδάκης δήλωσε στην ιστοσελίδα μας:

"Το παιχνίδι της Κυριακής (23/2) με αντίπαλο τον Δούκα, θεωρώ ότι θα είναι δύσκολο για εμάς. Ωστόσο θα πρέπει δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να είμαστε εκατό τοις εκατό συγκεντρωμένοι στον αγώνα για να μπορέσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα είναι ένα σκληρό ματς και θα πρέπει να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες που θα έχει".

Ο Δούκας μετά τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Φαίακα Κέρκυρας, θα επιδιώξει να "χτίσει" ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων. Τα "Εκπαιδευτήρια" είναι στην έβδομη θέση της βαθμολογικής κατάταξης, με δεκατέσσερις βαθμούς. Ο τερματοφύλακάς της ομάδας, Παναγιώτης Κολλύρης, ανέφερε σχετικά με το παιχνίδι κόντρα στον Άρη Νίκαιας:

"Είναι ένας πολύ κομβικός αγώνας για εμάς. Ξέρουμε ότι ο Άρης στην έδρα του είναι επικίνδυνος και έχουμε μάθει από τα λάθη του πρώτου γύρου. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για την αναμέτρηση, ώστε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα".


No comments