Η κοπή της πίτας της ΑΕΚ (pics) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η κοπή της πίτας της ΑΕΚ (pics)Χθες (21/2) πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΑΕΚ, για το 2020, στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων. Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων,  έδωσαν το παρών,  παίκτες, προπονητές και μέλη της διοίκησης του συλλόγου, με την ευχή όλων το 2020, να φέρει υγεία και τίτλους στην "'Ενωση".
Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Σταμάτης Παπασταμάτης δεσμεύτηκε για την δημιουργία γηπέδου, ενώ παράλληλα τόνισε ότι στόχος της φετινής αγωνιστικής σεζόν είναι η κατάκτηση του νταμπλ. Χαρακτηριστικά ανέφερε:
 «Στόχος μας είναι μόνο το νταμπλ στην Ελλάδα, ενώ θα παλέψουμε και για το Ευρωπαϊκό τρόπαιο. Έχουμε προχωρήσει για το γήπεδο και δεσμεύομαι πως δεν θα φύγω από την ΑΕΚ χωρίς να έχουμε φτιάξει γήπεδο για το χάντμπολ».
Στην κοπή της πίτας παρευρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας, Ζόραν Ραντόισιτς, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της EHF και Πρόεδρος της Σερβικής Ομοσπονδίας Χάντμπολ, Μπόζινταρ Ντζούρκοβιτς και ο Γενικός Διευθυντής της SEHA League, Σίνιτσα Όστοϊτς. Η παρουσίαση της εκδήλωσης έγινε από από τον Αθλητικό Διευθυντή της ΑΕΚ, Στάθη Παπαχαρτοφύλη, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας του συλλόγου, όσο και στις ακαδημίες. Μεταξύ άλλων, ο τεχνικός της Ένωσης" , Δημήτρης Δημητρούλιας, αλλά και ο αρχηγός της, Διονύσης Γεωργιάδης απηύθυναν ομιλία στους παρευρισκόμενους.
No comments