Pregame: Αερωπός ManDynamic – Oλυμπιακός/Όμιλος Ξυνή - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Αερωπός ManDynamic – Oλυμπιακός/Όμιλος Ξυνή


Αερωπός Έδεσσας και Ολυμπιακούς θα κοντραριστούν αύριο (16/2, 13:00), σε αναμέτρηση για την δέκατη έκτη αγωνιστική της Handball Premier. Η ομάδα της Έδεσσας προέρχεται από την ήττα κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ το δύσκολο πρόγραμμα συνεχίζεται και την επόμενη εβδομάδα, όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Διομήδη στο Άργος. Το σύνολο του Γιάννη Πηλαλίδη είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας συγκεντρώσει είκοσι βαθμούς. Ο τερματοφύλακας,  Γιώργος Μπάρμπας, ανέφερε στο greekhandball.com:

"Η αυριανή (16/2) αναμέτρηση έχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτό είναι ο Ολυμπιακός. Εμείς ύστερα από την αποχώρηση του ξένου (σ.σ. Καουέ) και τους τραυματισμούς των Κράλλη και Κυριακού, έχουμε περιορισμένες επιλογές, αλλά μέσα στο γήπεδό μας θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε".

Εκτός αποστολής του Αερωπού είναι οι τραυματίες Κράλλης και Κυριακού.

Ο Ολυμπιακός την περασμένη αγωνιστική επικράτησε εύκολα εντός έδρας επί του Φιλίππου Βέροιας και εξακολουθεί να βρίσκεται σε απόσταση δύο βαθμών από την πρωτοπόρο ΑΕΚ. Στο παιχνίδι κόντρα στον Αερωπό, θα κάτσει για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας, ο τεχνικός Νέναντ Κλιάιτς. Ο Πέτρος Κανδύλας δήλωσε στο olympiacossfp.gr : «Είναι το πρώτο παιχνίδι που θα παίξουμε υπό τις οδηγίες του νέου μας προπονητή. Θέλουμε να δείξουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Αερωπός που παραδοσιακά στη έδρα της είναι πολύ δυνατή».

Οι "ερυθρόλευκοι" θα παραταχθούν πλήρεις, ενώ υπενθυμίζεται ότι η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το κανάλι ΕΡΤ Sports.




No comments