Ο Νίκος Δελαγραμμάτικας αρχισυντάκτης στο MEGA ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Δελαγραμμάτικας αρχισυντάκτης στο MEGA !
Το MEGA επέστρεψε σήμερα (17/02/20) στους τηλεοπτικούς δέκτες εκπέμποντας σε πανελλαδική εμβέλεια. Ο επικεφαλής του greekhandball.com, Νίκος Δελαγραμμάτικας, έχει αναλάβει καθήκοντα αρχισυντάκτη στο αθλητικό τμήμα του σταθμού, αποτελώντας ένα από τα πιο έμπειρα και αναγνωρίσιμα «χαρτιά» του MEGA, και έτσι, η φωνή του θα ακούγεται, ξανά, σε ολόκληρη την Επικράτεια.
Ο Νίκος Δελαγραμμάτικας είναι από τα κορυφαία και πιο «βαριά» ονόματα του ελληνικού αθλητικού Τύπου και ένας από τους λιγοστούς δημοσιογράφους, που έχουν εργαστεί στους δύο μεγαλύτερους πυλώνες της ιδιωτικής τηλεόρασης στα 31 χρόνια της στην Ελλάδα, στον ANT1 (για 27 διαδοχικά χρόνια) και από σήμερα, στο MEGA.Έχει δουλέψει, επίσης, σε πληθώρα μέσων, έντυπων και ηλεκτρονικών, αλλά και ως γραφείο Τύπου σε ομάδες και άλλους οργανισμούς (π.χ. στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών). Έχει καλύψει, ακόμα, Ολυμπιακούς Αγώνες (Αθήνα 2004, Πεκίνο 2008), Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου (Βραζιλία 2014) και 10 τελικούς Champions League στο ποδόσφαιρο, ζώντας από κοντά τρεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις. Μια από τις μεγαλύτερες τιμές, που τού έχουν αποδοθεί στην επί 41 έτη (!) καριέρα του στο επάγγελμα, είναι η βράβευσή του από την UNESCO «για την προσφορά του στον αθλητισμό».
Είναι άμισθος Αντιπρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Πειραιά και άμισθο μέλος του Δ.Σ. της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά.
Διαθέτει πτυχίο Ελληνικού Πολιτισμού από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το οποίο εξασφάλισε σε ηλικία 55 ετών, έπειτα από 4ετή εκπαίδευση.
Το greekhandball.com αισθάνεται περήφανο, καθώς γνωρίζει πως διαθέτει μία ισχυρή φωνή, για λογαριασμό του ελληνικού χάντμπολ, με τον Νίκο Δελαγραμμάτικα στον συντονισμό του. Όλοι μαζί μπορούμε να ανεβάσουμε το άθλημά μας ένα σκαλί παραπάνω!

Υ.Γ. Και επειδή ποτέ δεν θα έγραφε για τον εαυτό του, γράφω εγώ για εκείνον. Καλή αρχή πατέρα !

No comments