Αθλητής του χάντμπολ ο 17χρονος που βρέθηκε στο ΄΄ μάτι του κυκλώνα΄΄ στο 1ο Λύκειο Βύρωνα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αθλητής του χάντμπολ ο 17χρονος που βρέθηκε στο ΄΄ μάτι του κυκλώνα΄΄ στο 1ο Λύκειο Βύρωνα



Χάντμπολ στην Δόξα Βύρωνος παίζει ο 17χρονος που δέχθηκε επίθεση στο 1ο Λύκειο Βύρωνα, επειδή, θέλησε να υποστηρίξει την αδελφή του, η οποία είχε βρεθεί σε δύσκολη θέση από την απαξιωτική συμπεριφορά συμμαθητών της στο σχολείο, προς το πρόσωπο της.
Το τμήμα χάντμπολ της Δόξας Βύρωνος, με ανακοίνωση του εκφράζει την συμπαράσταση του στον μαθητή-αθλητή του συλλόγου, επισημαίνοντας : ΄΄ Η ομάδα μας καταδικάζει το πρωτοφανές περιστατικό βίας που συνέβη πριν από λίγες ημέρες στο 1ο Λύκειο Βύρωνα, το οποίο θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο. Παράλληλα θα θέλαμε να εκφράσουμε την συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας τόσο στον 17χρονο μαθητή -που τυγχάνει και αθλητής του συλλόγου μας- όσο και στην οικογένεια του, η οποία διαχρονικά βρίσκεται κοντά στην ομάδα μας.
Τέτοια περιστατικά μας δείχνουν πόσο μακριά είμαστε από την κοινωνία που θέλουμε να φτιάξουμε, μα ακόμη περισσότερο πόση δουλειά χρειάζεται να γίνει τόσο στα σχολεία όσο και στους αθλητικούς συλλόγους. Από την μεριά μας κάναμε και κάνουμε τα πάντα, ώστε οι αθλητές μας να μάθουν να είναι αλληλέγγυοι, να καταλάβουν τι σημαίνει το ευ αγωνίζεσθαι το οποίο είναι κομβικό να το ακολουθούν σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τους΄΄.


No comments