Αλβανός και Καφφάτος μιλούν στο greekhandball.com για την μεγάλη βραδιά της ΑΕΚ στο Ντράμεν - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αλβανός και Καφφάτος μιλούν στο greekhandball.com για την μεγάλη βραδιά της ΑΕΚ στο Ντράμεν




Αλέξης Αλβανός και Δημήτρης Καφφάτος μίλησαν στο greekhandball.com για την μεγάλη βραδιά της ΑΕΚ, καθώς, ως μέλη του τεχνικού τιμ της Ενωσης όχι μόνο συνέβαλλαν τα μέγιστα για την επιτυχία αλλά παράλληλα θυμήθηκαν δικές τους μεγάλες ευρωπαϊκές στιγμές, όπως την κατάκτηση του EHF Cup  με την γερμανική Γκούμενσμπαχ το 2009 ( Αλβανός ) και την πρόκριση με δική του απόκρουση σε πέναλτυ, στα προημιτελικά του Challenge Cup το 2011, με την ΑΕΚ ( Καφφάτος ) :
ΑΛΒΑΝΟΣ : ΄΄ Είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία, καθώς, αποκλείσαμε ομάδα από σπουδαία σχολή του χάντμπολ και αυτό το γεγονός κάνει την πρόκριση μας ακόμα πιο σπουδαία. Η ΑΕΚ έδειξε σθένος και αποφασιστικότητα, ωστόσο, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Δεν μπορούμε να χαρούμε για πολύ, γιατί ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο ματς την Τετάρτη με τον Διομήδη στο Αργος και πρέπει τώρα να στρέψουμε εκεί την προσοχή μας ΄΄.
ΚΑΦΦΑΤΟΣ : ΄΄ Ηταν ένα περίεργο παιχνίδι, καθώς, κάποια παιδιά δεν βρέθηκαν στην καλύτερη ημέρα τους, όμως, η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και μέταλλο και είναι φανερό ότι έχει ανέβει επίπεδο. Μακάρι να βρεθούμε παντού έως το τέλος. Κάθε στόχος με την σειρά του. Είναι ένα όνειρο να φθάσουμε έως το τέλος στο Τσάλεντζ Καπ, όμως, πρώτα έχουμε άλλα ματς σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο στην Ελλάδα. Με καθαρό μυαλό, δουλειά και πειθαρχημένοι όπως μέχρι τώρα, θα συνεχίσουμε όπως αξίζουμε΄΄.
Το ομαδικό πνεύμα που διακρίνει την ομάδα της ΑΕΚ, αποτυπώθηκε και στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν με τους συμπαίκτες τους και τους προπονητές, ο Μάριν Μπουνέτα, όπως και ο γυμναστής της ΑΕΚ Αλέξανδρος Προβολισιάνος, που έμειναν στην Αθήνα και έδωσαν τα συγχαρητήρια τους με ιδιαίτερη θέρμη.


No comments