Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Λαμπαδηδρόμος ο Γιώργος Χαλκίδης! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Λαμπαδηδρόμος ο Γιώργος Χαλκίδης!


Τεράστια τιμή για τον Γιώργο Χαλκίδη. Ο προπονητής του Διομήδη Άργους επιλέχθηκε από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή να είναι ένας εκ των Λαμπαδηδρόμων της 32ης Ολυμπιάδας. Με αυτόν τρόπο αναγνωρίζεται με τον καλύτερο τρόπο η προσφορά του στα Ολυμπιακά Ιδεώδη, αφού ο ίδιος έχει τιμήσει το εθνόσημο τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής. Η τελετή αφής είναι προγραμματισμένη για τις 12 Μαρτίου, ενώ η Λαμπαδηδρομία θα διαρκέσει έως τις 19 του ίδιου μήνα.
Ο Χαλκίδης μέσω ανάρτησής του στο facebook, ευχαρίστησε την Ολυμπιακή Επιτροπή για αυτή την μεγάλη τιμή που θά εχει ο ίδιος:



 Παράλληλα ομάδα του Διομήδη εξέφρασε τα συγχαρητήριά της στον προπονητή της, με μήνυμά της στο facebook:

"Σε λιγότερο από ένα μήνα τo φως του Ολυμπισμού θα ξεκινήσει και πάλι το ταξίδι του. Στις 12 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στην Αρχαία Ολυμπία η τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας και θα ξεκινήσει η Λαμπαδηδοδρομία που θα διαρκέσει έως τις 19 Μαρτίου όποτε και θα γίνει η τελετή παράδοσης στο Καλλιμάρμαρο.
Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή επέλεξε τον προπονητή μας Γιώργο Χαλκίδη να είναι μεταξύ των Λαμπαδηδρόμων αναγνωρίζοντας την πολυετή προσφορά και υπηρεσία του στα Ολυμπιακά Ιδεώδη, τιμώντας το εθνόσημο ως παίκτης, ως προπονητής ή μέλος της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας. Μία κίνηση που αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον ίδιο αλλά γεμίζει και όλους μας με υπερηφάνια!
Ολόθερμα Συγχαρητήρια Γιώργο για αυτή την πολύ μεγάλη τιμή! Θα είμαστε όλοι εκεί να σε χειροκροτούμε!"

No comments