Σε παγωμένο ποτάμι... βούτηξαν οι «Λύκοι» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σε παγωμένο ποτάμι... βούτηξαν οι «Λύκοι»

Την φωτογραφία εξασφάλισε το greekhandball.com

Αποθεραπεία σε παγωμένο ποτάμι έκανε ο Διομήδης Άργους σήμερα (27/02) το πρωί. Πρόκειται για μια συνήθεια, την οποία ακολουθούν, κυρίως, οι γηγενείς αθλητές των «Λύκων», ωστόσο την υιοθετούν, ορισμένες φορές, και άλλοι παίκτες της ομάδας. Το συγκεκριμένο ποτάμι καταλήγει στην περιοχή των Μύλων Αργολίδας.


Την φωτογραφία εξασφάλισε το greekhandball.com

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, ο προπονητής του Διομήδη Άργους, Γιώργος Χαλκίδης, τόνισε στο greekhandball.com: «Το τελευταίο παιχνίδι μας, κόντρα στον Αερωπό Έδεσσας, ήταν ιδιαίτερο για εμάς, καθώς είχε προηγηθεί ο αγώνας υψηλής έντασης με αντίπαλο την ΑΕΚ. Εξαιτίας εκείνης της υπερπροσπάθειας, τα παιδιά ήταν δύσκολο να συγκεντρωθούν, δεν είχαν «καθαρό» μυαλό, κυρίως, σε κάποια σημαντικά σημεία της αναμέτρησης. Θα είχαμε παρουσιάσει διαφορετικό πρόσωπο, εάν τρεις ημέρες πριν (19/02) δεν είχαμε αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.
Σχετικά με τον τελικό Κυπέλλου, δεν έχουμε συζητήσει καθόλου γι' αυτόν ακόμα. Απομένουν τρία ματς Πρωταθλήματος έως τότε. Θα θέλαμε να αγωνιστούμε στην Ευρώπη, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από αρκετούς παράγοντες». 

No comments