Οι κλήσεις του Μεσσήνη για τα καμπ της Εθνικής Γυναικών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι κλήσεις του Μεσσήνη για τα καμπ της Εθνικής Γυναικών



Καμπ, με σκοπό την προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών, θα διεξαχθούν μέσα στο επόμενο διάστημα. Ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Παναγιώτης Μεσσήνης, κάλεσε συνολικά 41 αθλήτριες από το βόρειο και το νότιο κλιμάκιο. Ακολουθεί το δελτίο Τύπου, όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ:

«Την Τρίτη 18/2 (10:00-12:30), την Τετάρτη 19/2 (10:00-12:30) και την Δευτέρα 24/2 (10:30-12:30), στο γήπεδο του Καματερού, θα διεξαχθούν προπονήσεις Εθνικής Γυναικών, ενώ αντίστοιχα στη Θεσσαλονίκη το πρόγραμμα του Βορείου Κλιμακίου περιλαμβάνει τρεις προπονήσεις την Κυριακή 16/2 (14:00-16:00), την Δευτέρα 17/2 (10:00-12:30) και την Τρίτη 25/2 (09:30-12:30) στο «Σπίτι του Χάντμπολ.

Κλήσεις

Βόρειο κλιμάκιο: Παναγιωτίδου, Μεντεσίδου, Βαφειάδου, Μούρνου, Γκάτζιου, Σαμολαδά, Κωστοπούλου, Τσικνάκη, Ζυγούρα, Χατζηπαρασίδου (ΠΑΟΚ), Κυρικλίδου, Αμανατίδου, Κουλούρη, Κουτσιμάνη (ΑΕΠ Πανόραμα), Τροχίδου, Μπατζαρακούδη, Πυριτίδου (Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών), Βασιλειάδου, Μάστακα (Βέροια 2017), Κουκμίση (ΑΕΣΧ Πυλαίας).
Νότιο κλιμάκιο: Καραμάνου, Ζενέλι, Αργυροπούλου, Ντιμτσούδη, Φράγκου, Μανιά, Καρέλα, Χριστοπούλου, Μ. Κεπεσίδου, Μακρή, Βασιλείου, Πανούση, Χρυσοκέντη, Σακιζλή, Κοτρώτσιου, Κολλήρη, Ν. Κεπεσίδου, Κερλίδη (ΟΦΝ Ιωνίας), Ανδρίτσου, Διακογιάννη (ΑΟΔ Κορυδαλλού), Δαμάσκου (ΓΑΣ Καματερού).

O Ομοσπονδιακός τεχνικός, Παναγιώτης Μεσσήνης, δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: «Κάνουμε πράξη τον σχεδιασμό της Εθνικής Γυναικών για τα επόμενα δύο χρόνια. Έχουμε μπροστά μας έως το καλοκαίρι τέσσερα επίσημα παιχνίδια για τα προκριματικά του ΕURO 2020 αρχής γενομένης από αυτά με την Αυστρία 26 και 28 Μαρτίου. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε περισσότερο χρόνο μαζί με τις διεθνείς αθλήτριες, να γίνουμε περισσότερο ομάδα και υπό αυτό το πρίσμα προγραμματίζουμε ημερήσια καμπ σε Βορρά και Νότο, πέρα από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Τα πρώτα καμπ θα διεξαχθούν 16-17/2 στη Θεσσαλονίκη και 18-19/2 στην Αθήνα. Θα ακολουθήσουν άλλα δύο, 24/2 στην Αθήνα και 25/2 στη Θεσσαλονίκη και δύο τον Μάρτιο (9 και 10).
Γνωρίζοντας ότι υπάρχει διαφορά στη φυσική κατάσταση από τις ομάδες υψηλού επιπέδου, θα πρέπει οι διεθνείς μας να δουλέψουν πολύ περισσότερο σε ομαδικό, αλλά και ατομικό επίπεδο, έχοντας ως κριτήριο τα ευρωπαϊκά δεδομένα. Γι' αυτό και στα παραπάνω καμπ θα πραγματοποιηθούν και τεστ αξιολόγησης φυσικής κατάστασης σε συνεργασία με τον Γιώργο Χρυσάφη, για να έχουμε μία καλύτερη εικόνα ενόψει της συνέχειας».

No comments