Εκλογές στον ΣΥΠΧΕ, αντάμωμα Ζαραβίνα-Δημητρούλια, ποιοί θα βραβευθούν - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Εκλογές στον ΣΥΠΧΕ, αντάμωμα Ζαραβίνα-Δημητρούλια, ποιοί θα βραβευθούν



Ο ΣΥΠΧΕ καλεί τα μέλη του σε Τακτική Γ.Σ. την 15η Μαρτίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00, στο ξενοδοχείο Coral, Ποσειδώνος 35, στο Παλαιό Φάληρο. Στη Γ.Σ. θα πραγματοποιηθούν αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Δ.Σ. Τα θέματα που θα τεθούν στη Γ.Σ. είναι:
Υποβολή έκθεσης πεπραγμένων, ισολογισμού, οικονομικού απολογισμού και έκθεσης εξελεγκτικής επιτροπής για την χρήση του έτους 2018-2019.
Έγκριση διοικητικού και οικονομικού απολογισμού για την χρήση του έτους 2018-2019. Απαλλαγή μελών Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής από κάθε ευθύνη για την παραπάνω περίοδο από 06/07/2019 έως 15/03/2020.
Εκλογή μελών εφορευτικής επιτροπής για τις αρχαιρεσίες.
Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. αποτελούμενου από εφτά (7) τακτικά μέλη και εφτά (7) αναπληρωματικά.
Εκλογή μελών Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Εάν δεν υπάρξει απαρτία την καθορισμένη ώρα, η Γ.Σ. θα αναβληθεί για μία ώρα αργότερα, στις 11:00. Επίσης θα πραγματοποιηθεί και εκδήλωση για τη βράβευση των προπονητών που διακρίθηκαν τη σαιζόν 2018 – 19. Συγκεκριμένα θα βραβευτούν οι:
Γιώργος Ζαραβίνας, για την κατάκτηση του νταμπλ Ανδρών με τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π.
Δημήτρης Δημητρούλιας, για την κατάκτηση του νταμπλ Γυναικών με τον Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ.
Μαρία Καραντώνη, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες Γυναικών, με την Εθνική Ομάδα Γυναικών Beach Handball
Ιωάννης Λαζαρίδης, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες Ανδρών, με την Εθνική Ομάδα Ανδρών Beach Handbal

No comments