Προθήκη- κόσμημα στο κλειστό γυμναστήριο Νάουσας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Προθήκη- κόσμημα στο κλειστό γυμναστήριο Νάουσας


Παλαίμαχοι Αθλητές του τμήματος χάντμπολ με την πρόεδρο του Ζαφειράκη κ. Ράλλη Δέσποινα και τα μέλη το Δ.Σ. κ. Ιωάννου, κ. Χαλάτση και κα Ρακιτζή

Οι παλαίμαχοι αθλητές του Ζαφειράκη Νάουσας πήραν μία πολύ ωραία πρωτοβουλία και τοποθέτησαν μία προθήκη στο κλειστό γυμναστήριο της Νάουσας. Η προθήκη κλείνει... μέσα της όλη την ιστορία της ομάδας, καθώς σε αυτήν υπάρχουν παλιές εμφανίσεις, μπάλες, μετάλλια, φωτογραφίες και προσωπικά αντικείμενα των παλαιμάχων.
Δίπλα από τη βιτρίνα τοποθετήθηκε η φωτογραφία του εκλιπόντα Δάνη Ξανθόπουλου, πρώτου έφορου του τμήματος χάντμπολ του Ζαφειράκη, ο οποίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη του αθλήματος στην πόλη.

Το Δ.Σ. του Ε.Γ.Σ.Ν. «Ζαφειράκης, ως ένδειξη ευχαριστίας και επαίνου για την προσπάθεια ανακοίνωσε τα ακόλουθα:

“Το Δ.Σ. του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ Νάουσας συγχαίρει τους Παλαίμαχους αθλητές του Χάντμπολ των Ανδρών για την πρωτοβουλία τους να συγκεντρώσουν και να εκθέσουν σε μόνιμη προθήκη στην είσοδο του Κλειστού Γυμναστηρίου προσωπικά αναμνηστικά αντικείμενα από την εποχή που αγωνίζονταν για τον σύλλογο. Πρόθεση της Διοίκησης είναι να επεκταθεί αυτή η κίνηση σε όλα τα τμήματα του συλλόγου, “για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι”.














No comments