Γηπεδούχος στην έδρα του αντιπάλου του ο ΄΄ τσιγγάνος ΄΄ Πανιώνιος - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γηπεδούχος στην έδρα του αντιπάλου του ο ΄΄ τσιγγάνος ΄΄ Πανιώνιος


Ο Πανιώνιος βρήκε γήπεδο για τον εντός έδρας αγώνα του με τον Αθηναϊκό, ωστόσο, θα υποχρεωθεί να παίξει ως γηπεδούχος στο γήπεδο του αντιπάλου του, στον Βύρωνα, στη συνάντηση που ορίσθηκε να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου στις 6 μ.μ.
Η απόγνωση του 57χρονου προπονητή του Πανιωνίου Αντώνη Κατσαρά, που κρατά με ηρωϊκές προσπάθειες όρθιο το τμήμα, ήταν φανερή στη συζήτηση που είχαμε μαζί του για το greekhandball.com, ωστόσο, παραμένει πεισματάρης και αγωνιστής...
Ο λόγος σε εκείνον : ΄΄ Θέλουμε να μαζέψουμε βαθμούς για την παραμονή μας, δίχως να έχουμε γήπεδο ώστε να παίξουμε, καθώς, δεν υπάρχει έδρα για τον Πανιώνιο. Κάνουμε προπόνηση κάθε Τετάρτη στο ΟΑΚΑ μαζί την Γυναικεία ομάδα μας, που επίσης έχει τεράστιο γηπεδικό πρόβλημα και τις άλλες ημέρες, κατά κύριο λόγο, εξυπηρετούμαστε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπου έχουμε στη διάθεση μας μισό γήπεδο, με διαστάσεις 20 επί 19 μέτρα...Σε αυτές τις συνθήκες, κάνουμε ότι μπορούμε, ωστόσο, το μεγαλύτερο πρόβλημα μας, αφορά την έλλειψη γηπέδου για τα παιχνίδια. Και το χειρότερο είναι ότι δεν βλέπω φως  στον ορίζοντα, καθώς, δεν υπάρχουν και οι οικονομικές δυνατότητες που ενδεχομένως θα μας βοηθούσαν να βρούμε λύσεις...Η κατάσταση είναι δύσκολη...Τελευταία φορά το χάντμπολ του Πανιωνίου έπαιξε στη φυσική έδρα του, στη Νέα Σμύρνη, πριν από 5 χρόνια, στο ΄΄ Βαρίκας΄΄ ενώ στο κλειστό της οδού Αρτάκης έχουμε να αγωνισθούμε από το 1989, όταν ακόμα ήμουν αθλητής του Πανιωνίου. Αγωνιζόμαστε και ελπίζουμε, αλλά, οι δυσκολίες είναι μεγάλες και οι συνθήκες αντίξοες...΄΄.


No comments