Zαραβίνας: «Είχαμε το μυαλό μας στον επαναληπτικό...» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Zαραβίνας: «Είχαμε το μυαλό μας στον επαναληπτικό...»



Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να διορθώσει στοιχεία του παιχνιδιού του και το σκορ θα έρθει από μόνο του, επεσήμανε ο προπονητής των Ερυθρολεύκων, Γιώργος Ζαραβίνας, σχετικά με τον επαναληπτικό απέναντι στην ΑΕΚ, για το Κύπελλο.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός των Πειραιωτών στο olympiacossfp.gr: «Είχαμε το μυαλό μας στον επαναληπτικό (σ.σ. κόντρα στην ΑΕΚ, για το Κύπελλο), αλλά και στο προηγούμενο παιχνίδι. Είναι φυσιολογικό, γιατί είμαστε προβληματισμένοι, επειδή δεν είχαμε την εμφάνιση, που θέλαμε, στο Κύπελλο. Περίμενα ότι το παιχνίδι θα κυλούσε έτσι, γιατί είχαμε πάρα πολλές απουσίες. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα έδειξε στα σημεία, που πρέπει, ότι είναι εκεί, και μάλιστα με κάποιους νεαρούς παίκτες, πράγμα το οποίο είναι πάρα πολύ σημαντικό.
Η ομάδα πηγαίνει τώρα στο επόμενο ματς, σε πρώτη φάση για να διορθώσει κάποια κομμάτια του παιχνιδιού, στα οποία δεν ήμασταν καλοί και από εκεί και πέρα το σκορ και τα υπόλοιπα έρχονται μόνα τους. Σ' ένα ματς μπορεί εύκολα να ανοίξει η διαφορά προς τα πάνω ή προς τα κάτω. Το θέμα είναι να είσαι συγκεντρωμένος στο πώς μπορείς να γίνεις καλύτερος. Για εμάς, είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και θα πάμε για να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε ως Ολυμπιακός».

No comments