Δηλώσεις fair play από τον νικητή για τον ηττημένο του αγώνα στα Γιάννινα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δηλώσεις fair play από τον νικητή για τον ηττημένο του αγώνα στα Γιάννινα





Για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, ο ΑΟ Ιωαννίνων νίκησε με 31-21 τον ΑΟ Κοζάνης, που αγωνίσθηκε δίχως τους τιμωρημένους, από το προηγούμενο ματς με την Αγριά στον Βόλο, Χαντζιάρα και Καραγεωργίου.
Ο προπονητής των Ιωαννίνων Βασίλης Σιαράβας, έκανε στο greekhandball.com τις εξής, πολύ ενδιαδφέρουσες, δηλώσεις :
΄΄ Παρά τις απουσίες των Χατζιάρα και Καραγεωργίου για την ομάδα της Κοζάνης, γνωρίζαμε ότι το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο καθώς κι εμείς στερούμασταν δύο βασικών παιχτών μας, του Γότση και του Βαγγέλη, λόγω τραυματισμών. Η ομάδα μας ήταν αρκετά αγχωμένη και άστοχη στο πρώτο ημίχρονο, έτσι το παιχνίδι εξελίχτηκε αναμενόμενα σε ντέρμπι. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε την άμυνά μας και σε συνδυασμό με την αύξηση της ευστοχίας μας στις τελικές προσπάθειες καταφέραμε να πάρουμε μια σημαντική νίκη για την συνέχεια του πρωταθλήματος, παραμένοντας αήττητοι για  6η συνεχόμενη αγωνιστική και μόνοι πρώτοι στην κορυφή του 4ου ομίλου της Β Εθνικής Κατηγορίας. Συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την προσπάθεια. Συγχαρητήρια και στην ομάδα της Κοζάνης, η οποία απέδειξε ότι δίκαια βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα καθώς παίζει καταπληκτικό χάντμπολ, αλλά και ότι πρόκειται πραγματικά για μια ομάδα με αθλητικό ήθος που χαίρεσαι να την έχεις αντίπαλο΄΄.
Τα πεντάλεπτα : 1-2, 4-4, 6-6, 9-7, 10-9, 12-10 ( ημίχρονο ), 15-12, 18-12, 21-14, 25-18, 27-20, 31-21.
Διαιτητές : Μπουγιάκας-Λάσκαρης.
ΑΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ : Μακρής, Τσούκας 5, Σιαράβας, Ν.Σήτας 1, Κ.Σήτας 2, Γότσης, Σκανδάλης 1, Τζελέπης 4, Σακκάς, Γεωργίου 8, Σιώμος-Γκίζας 4, Βέλλιος, Βαγγέλης, Κουρουζίδης, Γκρουϊδης, Κοτίδης 6.
ΑΟ ΚΟΖΑΝΗΣ : Λαζαρίδης, Ν.Πασχαλίδης, Φ.Πασχαλίδης, Βιτολάρι 1, Κοτανίδης, Μετάνι 6, Γκουμπέρι 7, Μαυρίδης, Σιδέρης, Λόλη, Μεταξάς 1, Φιλόσογλου, Καρυπίδης, Μπούρμπουλας 6.

No comments