Pregame: Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή- ΑΣΕ Δούκα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή- ΑΣΕ Δούκα



Ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, στο παιχνίδι κόντρα στον Δούκα, το οποία θα διεξαχθεί αύριο (25/1, 20:00) στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη». Οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν την ήττα από την ΑΕΚ, στα πλαίσια του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου Ανδρών, ενώ για την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου της Handball Premier, νίκησαν τον Ιωνικό στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ομάδα του  Γιώργου Ζαραβίνα βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έχοντας 22 βαθμούς.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Κωνσταντίνος Tσιλιμπάρης δήλωσε στο olympiacossfp.gr : «Είμαστε σε μια διαδικασία που προσπαθούμε να διορθώσουμε κάποια κακώς κείμενα στο παιχνίδι μας. Έχουμε μπροστά μας το ματς με το Δούκα όπου είναι απαραίτητο το θετικό αποτέλεσμα και μια διαφοροποίηση στην αγωνιστική μας εικόνα για πολλούς λόγους, αλλά πρώτα και κύρια για το ψυχολογικό κομμάτι. Ακολουθεί ο επαναληπτικός του Κυπέλλου την Τετάρτη και γνωρίζουμε ότι η αντιστροφή της κατάστασης περνάει πρώτα μέσα από το γήπεδο όπου πρέπει να βρούμε τον τρόπο και τις ψυχικές δυνάμεις για να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Οπότε όλη η διαδικασία αυτή τη στιγμή στην ομάδα στρέφεται γύρω από τα αυτά τα δυο παιχνίδια και σε επίπεδο τακτικό και σε ψυχολογικό ώστε να συνεχίσουμε στη διεκδίκηση η του ενός από τους δυο τίτλους της χρονιάς και να επανέλθει μια κατάσταση ηρεμίας στην ομάδα.  Δεν είναι εύκολο αλλά έχουμε μάθει τα τελευταία δύο χρόνια να αντιμετωπίζουμε δύσκολες καταστάσεις και έχουμε καταφέρει να βρίσκουμε τις λύσεις. Για το ίδιο θα προσπαθήσουμε και αυτή τη φορά».

 Η συμμετοχή του Δημήτρη Τζηρά, θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Ο Δούκας από την άλλη πλευρά, πήρε μια οριακή νίκη κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας, στην δωδέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό είναι το αουτσάιντερ, και το ζητούμενο είναι να παρουσιαστεί όσο πιο ανταγωνιστικός γίνεται.

Ο παίκτης των «Εκπαιδευτηρίων», Φραγκίσκος Ζαλώνης, δήλωσε στο greekhandball.com:

«Ο Ολυμπιακός είναι το απόλυτο φαβορί στην προσεχή αναμέτρηση, ωστόσο θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες μας αναλογούν. Δουλέψαμε πολύ καλά τόσο στην περίοδο της προετοιμασίας, όσο και αυτή την εβδομάδα και πιστεύω πως όσο περνάει ο καιρός αυτή η δουλειά θα αποτυπώνεται και στο γήπεδο».

Ο Δούκας θα παραταχθεί πλήρης στην αυριανή (25/1) αναμέτρηση.

No comments