Pregame: ΑΕΚ - Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: ΑΕΚ - Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή


Πηγή φωτογραφίας: Olympiacos SFP, Facebook

Το τρίτο ντέρμπι της τρέχουσας σεζόν, μεταξύ των διεκδικητών των δύο τροπαίων, του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, θα διεξαχθεί αύριο (29/01, 19:00, TV), στο ΟΑΚΑ (αίθουσα «Γ. Κασιμάτης»), όπου η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο του δεύτερου ημιτελικού μεταξύ των ομάδων, για τον θεσμό του Κυπέλλου Ανδρών. Η Ένωση θα επιχειρήσει να υπερασπιστεί το προβάδισμα πρόκρισης, το οποίο έχει πάρει χάρη στην επικράτησή της στον Ρέντη, πριν από έξι ημέρες (22/01), όταν νίκησε με 26-23, ενώ οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν την μη ευνοϊκή, όπως άλλωστε έχει διαμορφωθεί, γι' αυτούς κατάσταση και να οδηγηθούν στον τελικό.
Ο αθλητής της ΑΕΚ, Διονύσης Γεωργιάδης, υπογράμμισε στο greekhandball.com: «Είναι το πιο σημαντικό έως τώρα παιχνίδι της περιόδου. Θέλουμε να νικήσουμε οπωσδήποτε, καθώς έτσι θα πάμε στον τελικό. Είναι λογικό ότι όποια ομάδα, από αυτό το ζευγάρι, προκριθεί, είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Θα πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο μας και να δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας. Με την στήριξη του κόσμου, πιστεύω σ' ένα καλό αποτέλεσμα».
Ο προπονητής της αθηναϊκής ομάδας, Δημήτρης Δημητρούλιας, αναμένεται να έχει διαθέσιμους όλους τους παίκτες του.
Από την άλλη, ο τεχνικός των Ερυθρολεύκων, Γιώργος Ζαραβίνας, σχολίασε στο olympiacossfp.gr: «Είναι γεγονός ότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεν θα πρέπει να ασχοληθούμε στη διάρκεια του αγώνα με το σκορ. Θα πρέπει να δούμε ξεχωριστά επίθεση-επίθεση και άμυνα-άμυνα και αν βελτιωθούμε στους τομείς, που δεν ήμασταν καλοί, το σκορ θα έρθει από μόνο του. Είναι παιχνίδι, που θέλει να ζήσει κάθε αθλητής και το περιμένουμε με μεγάλη προσμονή».

No comments