Pregame: Διομήδης Άργους - Πυλαία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Διομήδης Άργους - Πυλαία



Το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ανδρών είναι ο Διομήδης Άργους, ο οποίος υποδέχεται αύριο (29/01, 17:00) την Πυλαία, στο πλαίσιο του δεύτερου ημιτελικού μεταξύ των δύο ομάδων. Οι «Λύκοι» είχαν επικρατήσει εκτός έδρας, πριν από έξι ημέρες (22/01) με σκορ 28-18, γεγονός που περιορίζει εξαιρετικά τις πιθανότητες της Πυλαίας, η οποία μετράει, επίσης, αρκετές απουσίες αθλητών της.
Ο παίκτης του Διομήδη, Ορφέας Τσάκαλος, σχολίασε στο greekhandball.com: «Το προσεχές ματς είναι ένα  από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν για εμάς, διότι μάς δίνει την ευκαιρία  να πάμε στον τελικό του Κυπέλλου. Έτσι, προετοιμασμένοι για μια δύσκολη αναμέτρηση, θα τα δώσουμε όλα μέσα στην έδρα μας, σαν να πρόκειται για τον πρώτο ημιτελικό».
Αμφίβολη κρίνεται πως είναι η συμμετοχή του Χαντέλη, λόγω μυϊκού τραυματισμού.
Από την άλλη, ο αθλητής της Πυλαίας, Γιάννης Μπάτζιος, τόνισε στην ιστοσελίδα μας: «Το αυριανό (29/01) παιχνίδι θα είναι, σίγουρα, δύσκολο. Ο Διομήδης είναι μια πολύ καλή ομάδα και κατάφερε να πάρει διαφορά στο πρώτο ματς. Παρ' όλα αυτά, θα κατέβουμε στο Άργος, για να παλέψουμε για τη νίκη και γενικά για την πρόκριση».
Εκτός πλάνου του προπονητή, Πάνου Γούσιου, είναι οι Ανανιάδης Ορφανουδάκης Καβουσανάκης Μέτσης Ψωμαθιανός, εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων.

No comments